.
.
.
.

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τετάρτη (15/9) σε Καρποχώρι, Πεδινό και Κόρδα

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 από τον ΔΕΔΔΗΕ σε κοινότητες των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά για λόγους συντήρησης του δικτύου.

Λία Ρογγανάκη: "Δεν είσαι μόνη"

Περπατούσε πάντα με γρήγορο βήμα , με το κεφάλι σκυφτό. Πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο και στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις αποφεύγοντας συζητήσεις και οπτική επαφή με τον κόσμο.

Εμβολιασμοί με Pfizer και στο Κ.Υ. Καρδίτσας από 27 Σεπτεμβρίου

Σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα του νομού θα γίνονται εμβολιασμοί με Pfizer, από τις 27 Σεπτεμβρίου και μετά, καθώς μπαίνει στην ομάδα χρήσης του συγκεκριμένου σκευάσματος και το Κ. Υ. Καρδίτσας.

Τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου κληρώνει για τη Γ' ΕΠΣΚ - Πότε ξεκινά η δράση σε πρωταθλήματα και κύπελλο

Την προσεχή Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ένωσης (Αζά 6), η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Ερασιτεχνικής περιόδου 2021-2022.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/9): 31 νέοι θάνατοι και 2.919 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 20 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Γ. Καραβίδας: Περί ενεργειακού κόστους και «διείσδυσης των ΑΠΕ»

«Η αύξηση της διείσδυσης των ΑΠΕ μειώνει το ενεργειακό κόστος και κατακρημνίζει τις τιμές…» και «… μπορεί, λέει, η διείσδυση των ΑΠΕ να μειώσει το κόστος της ενέργειας αλλά πρέπει να προηγηθεί λύση στο ζήτημα της αποθήκευσης».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ