.
.
.
.

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021

Περικλής Αμανατίδης: Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο για το πρωτάθλημα

Μετρημένος ο Περικλής Αμανατίδης στις δηλώσεις του μετά και το νέο νικηφόρο φιλικό της Αναγέννησης επί του Α.Ο. Τρίκαλα με 4-0 βάζοντας ως ορατό στόχο το να μπορεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα όταν αυτό ξεκινήσει.

Υπ. Παιδείας: Υπενθύμιση σχετικά με την προμήθεια και τη διενέργεια self-test μαθητών και rapid test εκπαιδευτικών

Υπενθυμίζεται ότι:

έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία,

Κιτρινόμαυρη θύελλα "διέλυσε" σε φιλικό τα Τρίκαλα 4-0 (+Φώτο +Βίντεο)

Τι και αν είχε το χαρακτήρα του φιλικού, το ντέρμπι της δυτικής Θεσσαλίας μεταξύ Αναγέννησης Καρδίτσας και Α.Ο.Τρικάλων έχει πάντα ένταση και η σημερινή(15/9) τους αναμέτρηση στο ΔΑΚ Καρδίτσας “βάφτηκε” κιτρινόμαυρη με την ΑΣΑ να επικρατεί 4-0.

Κ. Αγοραστός από την Καρδίτσα: Μεγάλο «αγκάθι» οι απαλλοτριώσεις στην εκτέλεση των έργων - Στην αναμονή για τα έργα της ΤΕΡΝΑ (+Βίντεο)

Με αφορμή ερώτημα του KarditsaLive.Net στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, για την έναρξη κατασκευής του νέου οδικού άξονα (Α’ Φάση), Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα, κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα (15/9) στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο ίδιος απάντησε ότι προχωρά αλλά εκκρεμούν απαλλοτριώσεις.

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου το ετήσιο μνημόσυνο του Γεώργιου Παπατσώρη

Τελούμε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου της κοινότητας Αρτεσιανού Καρδίτσας το ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα και Παππού Γεώργιου Παπατσώρη (υποστράτηγος Ε.Χ. ε.α.).

Στην Αναγέννηση και ο Κώστας Πλέγας!

Την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο αμυντικό μέσο Κωνσταντίνο Πλέγα γνωστοποίησε η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση συνεχίζοντας ακάθεκτη το μεταγραφικό "χορό".

Πλήρης επαναλειτουργία των δικαστηρίων από 16 Σεπτεμβρίου

Κανονικά εκκινούν από αύριο 16 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα έναρξης του νέου δικαστικού έτους, όλες οι διαδικασίες της Διοικητικής, Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης καθώς και όλες οι διαδικασίες στα Ανώτατα Δικαστήρια της χώρας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ