.
.
.
.
.

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (20-24/9) σε δρόμους του Παλαμά για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από τη Δευτέρα 20 μέχρι και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στον Παλαμά:

Απαλλοτριώσεις στο δρόμο Καρδίτσα - Δέλτα: Η άλλη πλευρά του νομίσματος

Το θέμα των απαλλοτριώσεων έχει θιχθεί επανειλημμένα από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με επίκεντρο τον δρόμο Καρδίτσα-Δέλτα και τις εργασίες που προβλέπεται να γίνουν σε αυτόν.

Πρόταση ψηφίσματος της Λαϊκής Συσπείρωσης, προς το Π.Σ. Θεσσαλίας, για την στήριξη εργαζομένων σε αλυσίδα έτοιμου φαγητού

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας (Τσιαπλές Αναστάσιος, Μπακάση Βασιλική, Νάνος Αποστόλης, Γκαραλιάκος Ζήσης), κατέθεσαν πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας σχετικά με τη στήριξη των εργαζομένων γνωστής αλυσίδας στον τομέα του έτοιμου φαγητού.

Ε.Ο.Δ.Υ. (19/9): 33 νέοι θάνατοι και 1.305 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 16 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Σωτ. Αντωνίου: Ανταποκρίθηκε το 95% των ιδιοκτητών ακαθάριστων οικοπέδων

Η ανταπόκριση των ιδιοκτητών ακαθάριστων οικοπέδων, στα όρια του Δήμου Καρδίτσας, στα ειδοποιητήρια που έλαβε για καθαρισμό τους, το φετινό καλοκαίρι, άγγιξε το 95%.

Μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για τα 99 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας

99 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, που  κορυφώθηκε με την εθνική τραγωδία της καταστροφής της Σμύρνης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ