.
.
.
.
.

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

Τι είναι ο θάλαμος αρνητικής πίεσης και πώς βοηθάει στη διαχείριση του κορωνοϊού

Από την έναρξη της πανδημίας, σχεδόν δύο χρόνια πλέον, έχουμε ακούσει πολλές φορές για τον θάλαμο αρνητικής πίεσης, πόσο σημαντικός είναι και γιατί είναι απαραίτητος στα νοσοκομεία, ώστε να καταπολεμηθεί η μετάδοση του κορωνοϊού.

Υπ. Παιδείας: Δια ζώσης λειτουργία των Πανεπιστημίων με αυξημένα μέτρα προστασίας

Δημοσιεύθηκε σήμερα Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά στη διεξαγωγή κάθε μορφής εκπαιδευτικής διαδικασίας α΄, β΄ και γ΄ κύκλου σπουδών των ΑΕΙ του χειμερινού εξαμήνου 2021-22 που θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά δια ζώσης

Πυρκαγιά στο εκκοκκιστήριο της Ε.Α.Σ. Τρικάλων στο Μεγαλοχώρι

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων από την πυρκαγιά που ξέσπασε γύρω στις 10 το βράδυ, στο εκκοκκιστήριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων που βρίσκεται στο Μεγαλοχώρι.

Ακυρώθηκε απόφαση της Τ.Κ. Μαγούλας από την Αποκεντρωμένη μετά από προσφυγή μέλους του Τοπικού Συμβουλίου

Δεκτή έγινε η προσφυγή του Συμβούλου της Κοινότητας Μαγούλας Κων. Γκόλια στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση σχετικά με την απόφαση με αριθμό 23/2021.

Γ. Κωτσός: «Να προβλεφθεί αυξημένη μοριοδότηση στους αγρότες που επλήγησαν από τον ΙΑΝΟ στις Προσκλήσεις για Νέους Αγρότες και Σχέδια Βελτίωσης»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ Γιώργος Κωτσός κατέθεσε μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου πρόταση με μορφή ερώτησης προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, με την οποία ζητά αυξημένη μοριοδότηση των αγροτών που επλήγησαν από τον ΙΑΝΟ, 

Υπογράφεται η σύμβαση για την αναβάθμιση του 5ου γυμνασίου Τρικάλων

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.198.325 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ