.
.
.
.
.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021

Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ παρτίδα προϊόντος με ακατάλληλο μπιφτέκι πουλερικών

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Έλεγχος για Salmonella spp., Listeria monocytogenes και παρουσία σταφυλοκοκκικών τοξινών»,

Έκτακτη σύσκεψη για το ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού στη Θήβα

Έκτακτη σύσκεψη για να εξετασθεί εκ νέου το ενδεχόμενο ισχυρού σεισμού στην περιοχή της Θήβας πραγματοποιούν απόψε(29/9) τα μέλη της Επιτροπής Σεισμικής Επικινδυνότητας και Αξιολόγησης Σεισμικού Κινδύνου, όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ ο σεισμολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Ε.Ε, Γεράσιμος Παπαδόπουλος.

Π.Ε. και Δήμος Καρδίτσας: Αυξημένοι αλλά όχι εντυπωσιακά οι θάνατοι την τελευταία διετία

To 2020 είναι η χρονιά που καταγράφονται οι περισσότεροι θάνατοι στο νομό Καρδίτσας, την τελευταία 5ετία γενικότερα στην Π.Ε. Καρδίτσας και ειδικότερα στον Δήμο Καρδίτσας.

Eπετειακή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο για τη συμβολή της Θεσσαλίας στην επανάσταση του 1821

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συμμετέχει στην Επετειακή Έκθεση Ελλάδα 1821 -2021 που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, το τριήμερο 2, 3 και 4 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Κορονοϊός: Στο "κόκκινο" πέρασαν Λάρισα - Θεσσαλονίκη - Χαλκιδική και Κιλκίς

Στο επίπεδο 4, δηλαδή στο «κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη, βρίσκονται και επισήμως οι Περιφερειακές Ενότητες Λάρισας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς λόγω της αύξησης του ιικού φορτίου στις εν λόγω περιοχές.

Πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο 2-3/10 για τα πρωταθλήματα της Α'- Β' ερασιτεχνικής

Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος – Κυπέλλου της ΕΠΣ Καρδίτσας έγινε γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων της Α΄ και Β΄ Ερασιτεχνικής(1ος όμιλος) για το Σαββατοκύριακο 2-3/10/2021 με ώρα έναρξης στις 16:00.

Ε.Ο.Δ.Υ. (29/9): 44 νέοι θάνατοι και 2.187 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 30 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ