.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021

Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας: "Θέτουμε τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους"

Αποτελεί απαράδεκτο γεγονός, να κυκλοφορούν έστω και ως φημολογία, ακραία σενάρια υποχρεωτικού εμβολιασμού, αναστολής εργασίας και άλλων οικονομικών επιπτώσεων σε συναδέλφους, που για τους δικούς τους λόγους, δεν έχουν προχωρήσει σε εμβολιασμό και να μην έχουν διαψευστεί άμεσα από την πολιτική ηγεσία του Σώματος,

Σύλληψη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας για δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής (3/9) στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Σύλληψη άνδρα για κατοχή ναρκωτικών και όπλων στην περιοχή των Τεμπών

Συνελήφθη σήμερα, Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή των Τεμπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας άνδρας, κατηγορούμενος για παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Το «Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα» για την τοποθέτηση στην επιτροπή αναφορών της Ε.Ε.

Να διατηρήσει ανοιχτή την αναφορά την οποία κατέθεσαν φορείς οι οποίοι συμμετέχουν στο «Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα», και εισηγήθηκε ο Βασίλης Ελευθερίου, πρόεδρος του παραρτήματος Καρδίτσας του Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, αποφάσισε η Επιτροπή Αναφορών της Ε.Ε. στη σημερινή της συνεδρίαση (02/09).

Ολοκληρώνονται τα έργα του καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς στην Πύλη

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται τα έργα που υλοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αναμόρφωση του φυσικού κατάντι της λίθινης γέφυρας στον καταρράκτη της Παλαιοκαρυάς στην Πύλη.

Νέα επερώτηση από τη Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για τη μη τοποθέτηση γέφυρας στη θέση "Ρογκάκια"

Νέα επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, κατέθεσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας" σχετικά με τη μη τοποθέτηση γέφυρας στο Μέγδοβα ποταμό, στη περιοχή «Ρογκάκια» μεταξύ Καροπλεσίου και Νεράιδας του νομού Καρδίτσας.

Σε κατάσταση πολιτικής παραμένει λόγω των σεισμών ο Δήμος Παλαμά - Μαζί και άλλοι Δήμοι της Θεσσαλίας

Σε κατάσταση Πολιτικής Προστασίας μετά τους καταστροφικούς σεισμούς του περασμένου Μαρτίου στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας παραμένει και το επόμενο 6μηνο ο Δήμος Παλαμά (όπου άλλωστε βρίσκεται ήδη λόγω "Ιανού") μετά από νέα απόφαση του  Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ