.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021

Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το 40ημερο Μνημόσυνο του Βασίλειου Μήτσιου

Τελούμε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού Βασίλειου Ηλ. Μήτσιου.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη βελτίωση του δρόμου από Ελασσόνα έως τη διασταύρωση προς Ευαγγελισμό και Βερδικούσια

Ξεκινούν οι εργασίες ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας σε τμήματα της Εθνικής Οδού Ελασσόνας - Δεσκάτης από τα όρια του οικισμού της πόλης της Ελασσόνας έως τη διασταύρωση προς Ευαγγελισμό και Βερδικούσια.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: «ΝΑΙ στον εμβολιασμό – ΟΧΙ στην υποχρεωτικότητα. Καμία αναστολή εργασίας – απόλυση. Δωρεάν τεστ για όλους»

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας βρισκόμαστε αντιμέτωποι/ες, για δεύτερη σχολική χρονιά με τα σχολεία να ανοίγουν χωρίς πρόσθετη μέριμνα υγειονομικής θωράκισης πέραν της μετακύλισης στην ατομική ευθύνη. 

Σπάνιο σύνδρομο πιθανή παρενέργεια για όσους εμβολιάστηκαν με AstraZeneca (Vaxzevria)

Το σύνδρομο Guillain – Barre, μια εξαιρετικά σπάνια νευρολογική διαταραχή, πρόσθεσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ως μια πιθανή παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τις τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας του ΕΜΑ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ