.
.
.
.

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022

Σ.Ε.Α. Παλαμά: Πρότυπα αλληλεγγύης και μέσα στην πανδημία οι αιμοδότες του Παλαμά!

¨Η έξαρση της πανδημίας του ιού COVID-19 ταλαιπωρεί τη χώρα μας όπως και σχεδόν όλο τον πλανήτη!. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της προσέλευσης των αιμοδοτών, λόγω της επιφυλακτικότητάς τους να αιμοδοτήσουν σε νοσοκομειακό περιβάλλον, με επακόλουθο τη μείωση των αποθεμάτων αίματος.

Ενισχύσεις έως και 14.000 ευρώ και σε Καρδιτσιώτες πληγέντες του σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021

«Άνοιξε ο δρόμος» για καταβολή έκτακτης εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης από 3.000 έως και 14.000 € ως πρώτη αρωγή έναντι στεγαστικής συνδρομής και σε ιδιοκτήτες κατοικιών σε Κοινότητες της Π.Ε. Καρδίτσας που επλήγησαν από το σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που έπληξε την περιοχή Ελασσόνας στις  Μαρτίου του 2021.

Καρδίτσα: Αλλάζει τα σχέδια για την ανάπλαση της πλατείας Δικαστηρίων το ΥΠ.ΠΟ.

Αλλαγές στα σχέδια της υπό σύνταξης μελέτης του Δήμου Καρδίτσας για την ανάπλαση της πλατείας Δικαστηρίων επιφέρει η Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού η οποία εμπλέκεται στην όλη διαδικασία, καθώς στον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας Δικαστηρίων βρίσκεται το κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων, του οποίου οι όψεις επί των οδών Πλαστήρα, Ιεζεκιήλ και Αρτεσιανού έχουν χαρακτηριστεί με παλαιότερες αποφάσεις του ΥΠ.ΠΟ ως «έργα τέχνης» και χρειάζονται ειδική κρατική προστασία.

Ε.Ο.Δ.Υ. (16/01): 95 νέοι θάνατοι και 10.783 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 80 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 16 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ