.
.
.
.

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Θέμα αποζημιώσεων για ζημιές από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης θέτει ο Πρόεδρος της Νεράϊδας

Μια από τις έντονα πληγείσες Κοινότητες από την πρόσφατη κακοκαιρία κυρίως λόγω της πολυήμερης διακοπής της ηλεκτροδότησης που ξεκίνησε από την Τρίτη 11 Ιανουαρίου για να αποκαστασταθεί πλήρως τέσσερις μέρες μετά ήταν η Κοινότητα Νεράϊδας.

Αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΚΔΑΠ Καρδίτσας που συγχωνεύεται προσωρινά με το 3ο

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και την σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ, αναστέλλεται η λειτουργία του 1ου ΚΔΑΠ Καρδίτσας και για ένα χρόνο τουλάχιστον συγχωνεύεται με το 3ο ΚΔΑΠ.

Τα …απόνερα του «Διομήδη» στο επίκεντρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά

Τα προβλήματα που προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία «Διομήδης» στο Δήμο Παλαμά, τα χειρότερα που αποφεύχθηκαν κυρίως από συγκυριακούς παράγοντες και η ανάγκη να υλοποιηθούν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις και τα απαιτούμενα αντιπλημμυρικά έργα για τη θωράκιση της ευρύτερης περιοχής συζητήθηκαν κατά την αποψινή (Τρίτη 18/1) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του Σώματος, καθώς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία συζητήθηκαν στη συνέχεια είχαν κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα.

"Καμπανάκι" από Κ. Παπαλό στο Δ.Σ.: Να δοθεί έμφαση στους αποδέκτες στο βόρειο τμήμα της πόλης - Ανοχύρωτος ο βιολογικός

Τον "κώδωνα του κινδύνου" για σοβαρά προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στο βόρειο τμήμα της πόλης και αποφεύχθηκαν οριακά κατά την επέλαση της κακοκαιρίας «Διομήδης», έκρουσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης (18/1), ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Παπαλός.

Διάθεση self-test για μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία από Τετάρτη 19 έως και Σάββατο 22 Ιανουαρίου

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων, εμβολιασμένοι και μη, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 24 Ιανουαρίου έως και 8 Φεβρουαρίου 2022.

Δήμος Καρδίτσας: Αρνητικές εισηγήσεις για ανεμογεννήτριες

Στην ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος, κατά την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 18 Ιανουαρίου, ενημέρωσε το Σώμα πως υπάρχει πρόθεση επιχειρηματία για εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα ορεινά του Δήμου.

Τσιάκος στο Δ.Σ.: Πρωτοβουλίες για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού

Ενημέρωση για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία "Διομήδη", έκανε πριν την έναρξη του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης (18/1) ο δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος.

Κατασκευάζονται νέες λιμνοδεξαμενές στις Δημοτικές Ενότητες Χασίων, Τυμφαίων και Φαρκαδόνας

Κατασκευάζονται νέες λιμνοδεξαμένες για την εξυπηρέτηση κτηνοτροφικών μονάδων και αρδευτικών αναγκών σε επιλεγμένες θέσεις ορεινών και ημιορεινών περιοχών των Δημοτικών Ενοτήτων Χασίων, Τυμφαίων και Φαρκαδόνας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ