.
.
.
.

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών για την κατάσταση στα σχολεία

Βρισκόμαστε στην δεύτερη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων και των υπόλοιπων εκπαιδευτικών δομών και αντί η κυβέρνηση να πάρει έστω ένα μέτρο για την προστασία της υγείας μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και των οικογενειών μας, κομπάζει ότι όλα λειτουργούν κανονικά και ότι οι χώροι εκπαίδευσης είναι ασφαλείς.

Κ. Γκαβογιάννης: "Ενημέρωση για… κλάματα"

Με θλίψη παρακολούθησα την ενημέρωση του Δημάρχου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για τις συνέπειες του “Διομήδη”. Με θλίψη γιατί δεν είδα τον επικεφαλής του Δήμου να ενημερώνει το Σώμα, αλλά είδα έναν άνθρωπο να αναλώνεται στην αποποίηση ευθυνών ή ακόμα χειρότερα να μην έχει συναίσθηση των ευθυνών του.

Επιτροπή Αγώνα Αγραφιωτών: "Κανένα βουνό ανυπεράσπιστο η ζωή στα Άγραφα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον"

Τριάμισι χρόνια πριν, όλα φαίνονταν ήδη δρομολογημένα. Οι εταιρίες, με την κυβερνητική αποδοχή και συναίνεση, λάμβαναν τη μία αδειοδότηση μετά την άλλη, έστηναν ένα δίκτυο «δημοτικών παραγόντων» στα χωριά και υπόσχονταν μια θέση εργασίας security στους λιγοστούς ανθρώπους που έχουν μείνει στα απόμερα χωριά και στους συνοικισμούς των αγραφιώτικων βουνών.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Επίσκεψη σε περιοχές του Δήμου Τεμπών που επλήγησαν από τα πλημμυρικά φαινόμενα"

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποτελούμενη από του Τάσο Τσιαπλέ, περιφερειακό σύμβουλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας και την Μαρία Κωστή, δημοτική σύμβουλο, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Τεμπών, επισκέφτηκε περιοχές της Δ.Ε Νέσσωνα του Δήμου Τεμπών, που χτυπήθηκαν από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα και συζήτησε με προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων και κατοίκους χωριών.

ΠΑΟ - Αναγέννηση 4-0: Πολύ ψηλό το εμπόδιο για τους κιτρινόμαυρους (+Βίντεο)

Το φαβορί ήταν γνωστό από την στιγμή που έγινε η κλήρωση και αυτό επιβεβαιώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παναθηναϊκό να εξασφαλίζει ουσιασικά την πρόκριση στους 4 από το πρώτο ματς, επικρατώντας με 4-0 της Αναγέννησης.

Ε.Μ.Ε. Παράρτημα Καρδίτσας: Αποτελέσματα Διαγωνισμού Μαθηματικών

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας µε μεγάλη χαρά ανακοινώνει ότι 6 μαθητές από το νομό µας διακρίθηκαν στον 82ο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο ΘΑΛΗΣ», ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.

Α2 μπάσκετ: Με καλό β' ημίχρονο ο ΑΣΚ πέρασε επιτυχώς από το κλειστό του Μεσολογγίου (+Φώτο)

Δυσκολεύθηκε για ένα ημίχρονο το απόγευμα της Τετάρτης (19/1) στο κλειστό του Μεσολογγίου ο ΑΣΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ωστόσο στο β' μέρος επέβαλε το ρυθμό του και διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ