.
.
.
.

Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2022

Η ΠΑΕ Καβάλα απάντησε μέσω του ιδιοκτήτη της στην Αναγέννηση

Ανακοίνωση απάντηση σε αυτή της Αναγέννησης εξέδωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλα Alexander Haditaghi το βράδυ της Κυριακής (2/1) αναφορά με τον αγώνα των δύο ομάδων που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων COVID-19.

Βγήκε ο ανάδοχος για τον καθαρισμό των ποταμών Καράμπαλη και Καλέντζη

Στην εταιρεία "Χατζηγάκης Τεχνική Α.Ε." κατακυρώθηκαν δύο έργα καθαρισμού ποταμών στην Π.Ε. Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας την 31η Δεκεμβρίου 2021 και την έγκριση των δικαιολογητικών που κατατέθηκαν από τον ανάδοχο.

Η Καρδιτσιώτισσα Έβελυν Τσάβαλου συστήνεται στο μουσικό κοινό με το ''Αχ ελπίδα'' (+Βίντεο)

Αποχαιρετώντας το 2021, η νέα τραγουδοποιός Έβελυν Τσάβαλου μας συστήθηκε με το πρώτο προσωπικό της single με τίτλο: ''Αχ ελπίδα'', σε στίχους και μουσική της ίδιας και τη συμμετοχή του -επίσης τραγουδοποιού- Γιώργου Γελαράκη.

Καταγγελία σε Κ. Τσιάρα και Λ. Αυγενάκη από την ΠΑΕ Αναγέννηση για τη μη τέλεση του αγώνα με την Καβάλα

Μετά την ανακοίνωση η ΠΑΕ Αναγέννηση δια του προέδρου της Δημ. Παπαδημητρίου προχώρησε σε καταγγελία προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα, τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Ελ. Αυγενάκη καθώς και τον Γ.Γ. Αθλητισμού Γ. Μαυρωτά  σχετικά με τη ματαίωση στον αγώνα ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα - ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας.

Κανονικά η λειτουργία των παιδικών σταθμών τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με ανακοίνωσή σήμερα, Κυριακή 2 Ιανουαρίου ενημερώνει ότι οι βρεφικοί, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί της χώρας, λειτουργούν κανονικά, αύριο Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση για τη ματαίωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Καβάλα

«Δεύτερη… εκδρομή για την ομάδα μας στην πανέμορφη Καβάλα. Δεύτερη φορά που εμείς μπήκαμε στη διαδικασία να ταξιδέψουμε, να δαπανήσουμε χρήματα για ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε ξανά!

Άρτα: 16χρονος σκότωσε κατά λάθος τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι και εν συνεχεία αυτοπυροβολήθηκε

Σε τραγωδία κατέληξε το κυνήγι παρέας στην Άρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Epiruspost, ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ