.
.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Μαρράς Ιωάννης: 09/09/1980 - 18/12/2021

Με αφορμή το 40ήμερο μνημόσυνο του αγαπημένου μας ξαδέρφου, κρίνουμε επιτακτικό φίλοι και συγγενείς να γίνουμε κοινωνοί της λαμπρής πορείας ενός δικού μας παιδιού που έφυγε νωρίς για την χώρα των αγγέλων, αφήνοντας όμως πίσω του ένα σπουδαίο έργο παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Εκατοντάδες Καρδιτσιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων «θύματα» …σύμβασης του 1881

Αντιμέτωποι με το ελληνικό Δημόσιο και την Κτηματική Υπηρεσία βρίσκονται εκατοντάδες Καρδιτσιώτες ιδιοκτήτες ακινήτων σε ένα μεγάλο και κεντρικότατο  τμήμα της πόλης επί των οδών Κουμουνδούρου, Ηρ. Πολυτεχνείου, Χατζημήτρου και των καθέτων τους από το ύψος της Υψηλάντου και νοτιότερα,

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού για το θάνατο του Χρήστου Λιάπη

Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια  ενός καλού φίλου, του πρώτου προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Χρήστου Λιάπη, με τον οποίο συνεργαστήκαμε  στενά από την πρώτη ημέρα της θητείας στην Αιρετή Περιφέρεια.  

Έκαψαν λάστιχα δίπλα στις φωλιές των παγωνιών στο Παυσίλυπο (+Φώτο)

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας προκάλεσε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα της Παρασκευής (21/1) η φωτιά που έβαλαν άγνωστοι σε ελαστικά στο πίσω μέρος του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου όπου βρίσκεται το κτίσμα με τις τουαλέτες και τις φωλιές των παγωνιών. 

Βόλος: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε βάρος γυναίκας

Συνελήφθησαν σήμερα (21-01-2022) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.

Απορρίφθηκε η ένσταση της Αναγέννησης για τη μη τέλεση του αγώνα με τη Καβάλα

Απορρίφθηκε τελικώς η ένσταση της Αναγέννησης για τη μη τέλεση του αγώνα με την Καβάλα στις 2 Ιανουαρίου 2022 και πλέον οι κιτρινόμαυροι θα πάνε για τρίτη φορά στην Καβάλα ευελπιστώντας αυτή τη φορά να καταφέρουν να αγωνιστούν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ