.
.
.
.

Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022

Νέο αίτημα ένταξης στις πληγείσες περιοχές του σεισμού της Ελασσόνας ο …«εκτός νυμφώνος» Δήμος Καρδίτσας

Προσπάθεια να ενταχθεί, -έστω και εκ των υστέρων-, στις περιοχές που χαρακτηρίστηκαν ως πληγείσες από το σεισμό της 3η Μαρτίου 2021, κάνει ο Δήμος Καρδίτσας ετοιμάζοντας επιστολή προς τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές κ. Χρ. Τριαντόπουλο για να θέσει το σχετικό αίτημα.

Κάλεσμα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κ.Υ. ν. Καρδίτσας σε κινητοποιήσεις

Η αγανάκτηση και η οργή ξεχειλίζει!

Γιατί την ώρα που η κυβέρνηση σφυρίζει τη λήξη της πανδημίας, έχουμε γονατίσει από τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (22/01): 73 νέοι θάνατοι και 18.333 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 113 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Προετοιμάζει το ενεργειακό του μέλλον ο Δήμος Παλαμά

Σε μια χρονική περίοδο που το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας έχει εκτιναχθεί η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί μια πρόκληση, αλλά και βασική προτεραιότητα πλέον για τους δήμους στο πλαίσιο της προσπάθειας να μειωθεί η επιβάρυνση στον προϋπολογισμό τους, να παρέχουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες, να μπορούν να στηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και παράλληλα να συμβάλουν στο μερίδιο που τους αναλογεί στον περιορισμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ