.
.
.
.
.

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

ΛΑ.ΣΥ.: Η περιφέρεια Θεσσαλίας, να ολοκληρώσει γρήγορα την υπογειοποίηση και αναβάθμιση των αγωγών άρδευσης του ΤΟΕΒ «Μάτι» Τυρνάβου

Αγανάχτηση έχει προκαλέσει στους αγρότες του Αμπελώνα και του Βρυοτόπου του Δήμου Τυρνάβου, η μεγάλη καθυστέρηση κατασκευής του έργου υπογειοποίησης και αναβάθμισης των αγωγών άρδευσης από το «Μάτι» Τυρνάβου, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ομάδα Γυναικών Καλλιθήρου "Αγγελική Φυτσιλή": Στήριξη της κινητοποίησης της ΕΟΑΣΚ την Πέμπτη (27/1)

Η Ομάδα Γυναικών Καλλιθήρου «Αγγελική Φυτσιλή» βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών  και καλεί τα μέλη της να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που διοργανώνεται από την ΕΟΑΣΚ την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στη γέφυρα «σταυρός» μεταξύ Παλαμά – Ιτέας. 

Φιλικό της Αναγέννησης με Απόλλωνα Μακρυχωρίου με ντεπούτο για Δημούτσο και Μπαντιμπανγκά

Μπορεί η προγραμματισμένη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό να αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας, όμως η Αναγέννηση δεν έχασε την ευκαιρία και έδωσε μία φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ο οποίος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α΄Ερασιτεχνικής.

Πρόταση ψηφίσματος από τη ΛΑ.ΣΥ. σχετικά με την ονομασία του Παραδοσιακού Τσίπουρου των διήμερων αμπελουργών

Πρόταση ψηφίσματος κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, σχετικά με την ονομασία του Παραδοσιακού Τσίπουρου των διήμερων αμπελουργών.

Στυλιστικές ιδέες για έναν κομψό άνδρα: T-shirts και μπλουζάκια polo

Τα ανδρικά t-shirt που θα βρείτε στην αγορά ποικίλουν, τόσο σε ότι αφορά την ποιότητα και τις περιστάσεις για τις οποίες προορίζονται, όσο και αναφορικά με τις τιμές πώλησης, αλλά και το κοινό στο οποίο απευθύνονται. Όποια κι αν είναι τα γούστα σας, πάντως, σίγουρα θα βρείτε το t-shirt που θα σας ταιριάζει.

Πως να επιλέξω την τέλεια τσάντα για το καλοκαίρι;

Όταν αγοράζετε μια καλοκαιρινή τσάντα, μπορεί να είναι δύσκολο να καθορίσετε ποιος τύπος τσάντας είναι ο καλύτερος για εσάς. Ωστόσο με λίγες πληροφορίες και ψάξιμο, είναι εύκολο να βρείτε την τέλεια τσάντα για εσάς.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ