.
.
.
.
.

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Κ. Ζυγογιάννης: Σύμπραξη φορέων για την αντιπλημμυρική θωράκιση - Έγγραφο γιατί καθυστερούν τα έργα της ΤΕΡΝΑ

Να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα το ποιος κατασκευάζει τι και ποιες αρμοδιότητες έχει ο κάθε φορέας, σε σχέση με την αντιπλημμυρική θωράκιση του νομού, επιδιώκει το Επιμελητήριο Καρδίτσας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρός του κ. Κώστας Ζυγογιάννης.

Δημιουργία φορέα τουρισμού υπό την "ομπρέλα" της ΑΝ.ΚΑ. προτείνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Τη δημιουργία φορέα τουρισμού, υπό την "ομπρέλα" της ΑΝ.ΚΑ., για νομικούς αλλά και χρηστικούς λόγους, θα προτείνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας, όπως διαφάνηκε από την συζήτηση που έγινε στη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου.

Πρόβλημα διαρκείας στο δίκτυο σταθερής- ίντερνετ της Cosmote σε Λεύκη & Πασχαλίτσα

Σε τηλεπικοινωνιακή …απομόνωση έχουν μπει εδώ και μια εβδομάδα περίπου οι κάτοικοι των Κοινοτήτων Λεύκης του Δήμου Παλαμά και Πασχαλίτσας του Δήμου Σοφάδων, εξαιτίας ενός  προβλήματος  στο δίκτυο σταθερής τηλεφωνίας και ίντερνετ της Cosmote, το οποίο έχει σαν συνέπεια να έχουν «νεκρώσει» όλα τα σταθερά τηλέφωνα σε σπίτια και καταστήματα και να μην υπάρχει ενσύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Προτάσεις για τη διάθεση των χρημάτων που διατέθηκαν για τον "Ιανό"

Προτάσεις για την διάθεση των 33.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν προς ενίσχυση πληγεισών, από τον "Ιανό" επιχειρήσεων, κατατέθηκαν κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, την Τρίτη 27 Ιανουαρίου.

"Άνοιξε" προοπτική επαναδιοργάνωσης της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης στην Καρδίτσα

Η επιθυμία του Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας είναι η επαναδιοργάνωση της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης τον Οκτώβριο, εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες και προς αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να προετοιμάσει το έδαφος.

1,9 εκατ. ευρώ σε 304 δικαιούχους σεισμόπληκτους Θεσσαλίας και Σάμου

To Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στον τρίτο γύρο πληρωμών πρώτης αρωγής έναντι στεγαστικής συνδρομής προς τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας που υπέβαλαν σχετική αίτηση.

Υπογράφεται η σύμβαση για τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Γυμνασίου και του ΓΕΛ Τυρνάβου

Δόθηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό η έγκριση για την υπογραφή σύμβασης των έργων «Ενίσχυση ενεργειακής απόδοσης 2ου Γυμνασίου Τυρνάβου» και «Ενίσχυση ενεργειακής απόδοσης Γενικού Λυκείου Τυρνάβου» προϋπολογισμού 658.000 ευρώ και 733.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός για την Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος

Τιμούμε  σήμερα τα εκατομμύρια θύματα, μεταξύ των οποίων δεκάδες χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι, ενός από τα  πιο αποτρόπαια  εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ