.
.
.
.
.

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Χρυσούλα Κατσαβριά: «Να επιστρέψουν στο ΕΣΥ, με ενισχυμένο διαγνωστικό έλεγχο, οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή εργασίας»

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. πρέπει επιτέλους να αναγνωρίσει ότι η αυταρχική επιβολή του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και η συνεχιζόμενη, για 5ο μήνα, αναστολή εργασίας του προσωπικού του ΕΣΥ και των δομών πρόνοιας, που δεν έχουν εμβολιαστεί, είναι λάθος και αναποτελεσματική!

Εκδήλωση για τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών του Γυμνασίου-Λ.Τ. Μητρόπολης

Στις 30 Ιανουαρίου κάθε χρόνο η Εκκλησία , τα σχολεία και τα πανεπιστήμια τιμούν τους αγίους και προστάτες των Γραμμάτων ,τους τρεις επιφανείς Αγίους και θεολόγους, Βασίλειο τον Μέγα, Ιωάννη τον Χρυσόστομο και Γρηγόριο τον Ναζιανζηνό.

Προκηρύχθηκαν οι θέσεις αγροτικών ιατρών Ρεντίνας, Βραγκιανών και Ανθηρού

Στην επαναπροκήρυξη των θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου στα Περιφερειακά Ιατρεία Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας και Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων που έμειναν ακάλυπτες από την προκήρυξη του περασμένου Σεπτεμβρίου, και στην προκήρυξη της μιας  από τις δύο θέσεις του διθέσιου Π.Ι Ανθηρού του Δήμου Αργιθέας, η οποία άδειασε στις 21 Δεκεμβρίου,

Ε.Ο.Δ.Υ. (28/01): 107 νέοι θάνατοι και 22.362 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 142 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ