.
.
.
.
.

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Προετοιμασία για πανκαρδιτσιώτικο συλλαλητήριο για τα ζητήματα της Παιδείας (+Φώτο +Βίντεο)

Σε συντονισμό της δράσης τους για την ανάδειξη των συσσωρευμένων προβλημάτων στο χώρο της Παιδείας προχωρούν οι συνδικαλιστικοί φορείς της εκπαίδευσης σε συνεργασία και με άλλους τοπικούς φορείς συμφωνώντας σε ένα πλαίσιο κοινής αγωνιστικής δράσης που σε πρώτη φάση θα κορυφωθεί με την διοργάνωση ενός πανκαρδιτσιώτικου συλλαλητηρίου για την Παιδεία την δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αλλά με σαφή κατεύθυνση και προοπτική η κινητοποίηση για τα εκπαιδευτικά ζητήματα να έχει και συνέχεια.

Βόλος: Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος που βρέθηκε κάτω από λεωφορείο στη Νεάπολη

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 18χρονος Βολιώτης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση έχοντας υποστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλο και χθες το βράδυ εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μοτοσικλέτα του.

Ελάχιστες χιονοπτώσεις στα ορεινά από την κακοκαιρία "εξπρές" του Σαββάτου

Χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα και χωρίς ιδιαίτερα φαινόμενα (όπως άλλωστε αναμενόταν) οδεύει προς το τέλος η κακοκαιρία "εξπρές" που επηρέασε την περιοχή μας από το πρωί του Σαββάτου.

Ε.Ο.Δ.Υ. (29/01): 78 νέοι θάνατοι και 19.584 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 103 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Νεκρή 17χρονη και τραυματίας η μητέρα της σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου (+Φώτο)

Νεκρή είναι σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η 17χρονη που τραυματίστηκε αρχικά σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της συγκρούσθηκε με φορτηγό, στην Πατρών - Πύργου, στα φανάρια της Κάτω Αχαϊας.

Ξανά στο δρόμο με τα τρακτέρ τους στις 4 Φεβρουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας (+Φώτο)

«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ  για να βγουν στο δρόμο στις 4 Φεβρουαρίου οι αγρότες της Καρδίτσας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας για να διεκδικήσουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στ. Κούτρας: "Τρεις Ιεράρχες: Παντοτινά πρότυπα"

Η Χριστιανική Εκκλησία τιμά στις 30 Ιανουαρίου  «τους τρείς μεγίστους φωστήρες της τρισηλίου θεότητας», τους τρεις μεγάλους πατέρες και οικουμενικούς Δασκάλους τον Μέγα Βασίλειο, τον Γρηγόριο τον Θεολόγο και τον Ιωάννη Χρυσόστομο.  

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ