.
.
.
.

Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2022

«Ωρολογιακή βόμβα» το τέλος ταφής απορριμμάτων για τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας

«Ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να προκαλέσει …εκρηκτική αύξηση στο κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων για τους Δήμους της ΠΕ Καρδίτσας και κατ’ επέκταση δραματική αύξηση των τελών καθαριότητας που θα κληθούν τελικά να πληρώσουν οι δημότες, αποτελεί το τέλος ταφής απορριμμάτων που σύμφωνα με το άρθρο 38 του ν. 4819/2021 επιβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Γιώργος Κωτσός: «Παράταση 2 μηνών στις παραδόσεις βάμβακος στο Νομό Καρδίτσας»

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό επικοινώνησε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός θέτοντας του το ζήτημα της παράτασης της περιόδου παράδοσης βάμβακος της οποίας η ημερομηνία λήξης είναι η 31/1/2022.

280.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. σε Δήμους Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα & 400.000 ευρώ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Απόφαση για τη χρηματοδότηση 19 Δήμων και 3 Περιφερειών της χώρας με συνολικό ποσό ύψους 3.900.000 ευρώ για άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά και πλημμυρικά φαινόμενα κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου 2021 υπέγραψε σήμερα (5/1) ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας.

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Επερώτηση για μέτρα οδικής ασφάλειας στον περιφερειακό δρόμο Σκιάθου

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαϊκής Συσπείρωσης, Τσιαπλές Αναστάσιος και Νάνος Αποστόλης, κατέθεσαν επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας με αντικείμενο την οδική ασφάλεια στον περιφερειακό δρόμο της Σκιάθου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ