.
.
.
.

Σάββατο, 08 Ιανουαρίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Τρία χρόνια αδράνειας"

Τον τρίτο χρόνο της θητείας της διανύει η νυν Δημοτική Αρχή. Τα τρία αυτά χρόνια, όπως αποδεικνύεται από την πραγματικότητα, ήταν τρία χρόνια χαμένα για το Δήμο Καρδίτσας, που όχι μόνο δεν είδε καμία πρόοδο, αλλά αντιθέτως έκανε πολλά βήματα πίσω.

Θα ξαναζωντανέψει το … «Παυσίλυπο» του Παλαμά;

Για πολλά χρόνια το πάρκο «Αστέριον»  αποτελούσε τον σημαντικότερο πόλο έλξης για την πόλη του Παλαμά, ένα μικρό …Παυσίλυπο συνδυάζοντας ένα όμορφο αλσύλλιο με την παιδική χαρά και ένα δημοτικό κατάστημα- αναψυκτήριο που συγκέντρωνε πολύ κόσμο για καφέ, αναψυκτικά ακόμα και φαγητό.

Υπ. Υγείας & Παιδείας: Πως θα παραλάβουν μαθητές και εκπαιδευτικοί self test εκτός φαρμακείων

Διευκρινίσεις σχετικά με τη διάθεση δωρεάν self test σε μαθητούς και εκπαιδευτικούς έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου από κοινού τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ε.Ο.Δ.Υ. (08/01): 65 νέοι θάνατοι και 37.676 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 283 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιανουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ούτε και το 2021 δεν ήταν "γούρικο" για το διαδημοτικό καταφύγιο αδέσποτων ζώων

Ήταν Οκτώβριος του 2019 όταν κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας και με την προοπτική να γίνει το διαδημοτικό καταφύγιο ζώων στην Αστρίτσα, ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος δήλωνε ότι οι υπηρεσίες εργάζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του φακέλου και την υποβολή του, για ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ