.
.

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022

Ιω. Μήχας: Ομιλία με θέμα «Πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια φροντίδα υγείας στο Ν. Καρδίτσας και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου σας ευχαριστούμε για την πρόσκληση στη σημερινή συζήτηση που δημιουργεί τη δυνατότητα να συζητηθούν ζητήματα, να βγουν πολύτιμα συμπέρασμα και να παρθούν χρήσιμες αποφάσεις.

Βρέθηκε ηλικιωμένος στους Αγίους Θεοδώρους Καρδίτσας που αδυνατεί να θυμηθεί τα προσωπικά του στοιχεία - Μπορείτε να βοηθήσετε;

Την βοήθεια των πολιτών για να βρεθεί το οικογενειακό περιβάλλον ενός ηλικιωμένου που βρέθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων Καρδίτσας ζητά η Γραμμή Ζωής.

Αποξηλώνονται τα όργανα της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου (+Βίντεο)

Εργασίες για την αποξήλωση των υφιστάμενων οργάνων της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου ξεκίνησαν να εκτελούνται από συνεργείο που συνεργάζεται με εταιρεία «Ηλιαχτίδα ΑΕ» που ανέλαβε την εκτέλεση του έργου «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για αναβάθμιση της παιδικής χαράς του Παυσιλύπου και δημιουργίας νέας παιδικής χαράς στα Εργατικά Τσαπόχα» έναντι συμβατικού ποσού 389.863 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Ισχυρή έκρηξη σε κεντρικό δρόμο της Κωνσταντινούπολης - 6 νεκροί και 81 τραυματίες (+Βίντεο)

Έξι νεκροί και άλλοι 53 άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από ισχυρή έκρηξης που έγινε σε έναν πολυσύχναστο πεζόδρομο στην κεντρική περιοχή της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη, βίντεο που προβλήθηκαν, αλλά και τουρκικά ΜΜΕ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ