.
.
.
.
.

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022

Από 21 - 23 Νοεμβρίου στον Βόλο το ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ

Από τη Δευτέρα 21 έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Βόλου, το ετήσιο τακτικό συνέδριο της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι: «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση, Καλύτερη Ελλάδα Σύγχρονοι, Ψηφιακοί, «Πράσινοι» Δήμοι: Στην υπηρεσία των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών».

Δήλωση Σταύρου Παπαγεωργίου για το θάνατο του Κώστα Παπαλού

Με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκα το θάνατο του αγαπητού φίλου και συνεργάτη Κων/νου Παπαλού, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στην πολιτική ζωή του νομού μας και στην αυτοδιοίκηση που τόσο πολύ αγάπησε και την υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και ανιδιοτέλεια.

Κατατέθηκε η τροπολογία για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή 27 Νοεμβρίου από 11:00 έως 20:00

«Επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022, σε ολόκληρη την Επικράτεια, από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00.

Τροποποίηση αρχικής οριστικής μελέτης αλλά και παράταση περαίωσης εργασιών για την «Οδό Ι.Μ. Σπηλιάς - Διασταύρωση προς Βραγκιανά»

Δύο αποφάσεις που συνδέονται μεταξύ τους και αφορούν στο οδικό έργο «Οδός Ι.Μ. Σπηλιάς-Διασταύρωση προς Βραγκιανά», πήρε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε πρόσφατη συνεδρίασή της.

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»: "Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επικράτησε του Α.Ο. Πελασγιώτης Λάρισας με σκορ 67-65"

Μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών οι παίκτες του Μουζακίου έδειξαν χαρακτήρα και σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο της νίκης και να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα.

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για τη διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε σήμερα η νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Δικαιοσύνης και του υπουργού Επικρατείας, με τον τίτλο: «Διαδικασία άρσης του απορρήτου των επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια και προστασία προσωπικών δεδομένων πολιτών» ( http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=16477 ).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ