.
.
.
.
.

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022

Πραγματοποίηση ημερίδας την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών

Ο Δήμος Καρδίτσας και το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα HELIOS του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ,ημερίδα με τίτλο: «Η βία κατά των γυναικών δεν είναι υπόθεση ιδιωτική».

Υπεγράφη η σύμβαση με εταιρεία, για τη φύλαξη του Νοσοκομείου Καρδίτσας

Τη σύμβαση για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εξωτερικών χώρων του Νοσοκομείου Καρδίτσας υπέγραψε σήμερα (22/11) η Διοικήτρια του νοσηλευτικού μας ιδρύματος κ. Μ. Κουτσιούμπα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας CRONOS Security Ε.Π.Ε. που αναδείχθηκε μειοδότρια στο σχετικό διαγωνισμό αρχικού προϋπολογισμού 195.000 ευρώ που διενεργήθηκε με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής.

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη νέα ΚΑΠ - Πάνω από 46 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο οι απώλειες από τη συνδεδεμένη ενίσχυση

Ενημερωτική ημερίδα συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας με το δήμο Κιλελέρ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα τη νέα ΚΑΠ, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 12:30 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας, με στόχο την ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού για το καθεστώς της νέας προγραμματικής περιόδου.

Ψήφισμα του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας για τον θάνατο του Λάμπρου Μαργαρίτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καρδίτσας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 22 Νοεμβρίου 2022, μετά την αναγγελία του θανάτου του ομότιμου καθηγητή Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Λάμπρου Μαργαρίτη και αποφάσισε ομόφωνα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ