.
.
.
.
.

Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Επί της προσκολλήσεως"

Στην πολιτικοί έχουμε πολλές κατηγορίες ανθρώπων, ας δούμε δύο από αυτές. Υπάρχουν εκείνοι που μέσα από αγώνες αποδεικνύουν την αξία τους, και μέσα από προτάσεις κερδίζουν την αναγνώριση των πολιτών. Έτσι έχουν μάθει να πορεύονται και έτσι πορεύονται μέχρι τέλους.

Σωτηρία Μπακαλάκου: "Δημόσια Υγεία. Ο μεγάλος ασθενής"

Ένας από τους βασικότερους πυλώνες του κοινωνικού κράτους είναι ο τομέας της υγείας. Η πανδημία του covid-19 ήταν μια απόδειξη οτι χωρίς το δημόσιο σύστημα υγείας δεν μπορεί να υποστηριχθεί η κοινωνία. Η διαχείριση της πανδημίας και ο αριθμός των θανάτων έδειξε επίσης οτι στην Ελλάδα το δημόσιο σύστημα πάσχει.

Δημοπρατείται το έργο «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Φυλακτής»

Στη δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Φυλακτής» προϋπολογισμού 216.363,94 ευρώ προχωρά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, ο οποίος προκήρυξε ανοικτή διαδικασία για την επιλογή του αναδόχου.

Με απευθείας ανάθεση η ανάπλαση μονοπατιών στον οικισμό Μεταμόρφωσης Τ.Κ. Ανθηρού

Ο δήμαρχος Αργιθέας, με σχετική του απόφαση, προχώρησε στην απ’ ευθείας ανάθεση του έργου «Ανάπλαση μονοπατιών στον οικισμό Μεταμόρφωσης Τ.Κ. Ανθηρού Δ.Ε. Αργιθέας» στην "Τεκταμος Ο.Ε.".

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Ρωσία αποσύρει τα στρατεύματά της από τη Χερσώνα

Η Ρωσία αποσύρει τα στρατεύματά της από τη Χερσώνα, τη στρατηγικής σημασίας πόλη της Ουκρανίας, και μοναδικό περιφερειακό κέντρο που είχε καταλάβει από την έναρξη της εισβολής στα τέλη Φεβρουαρίου, όπως μετέδωσε το βρετανικό δίκτυο BBC.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 10 & 11 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, επί τη ιερά μνήμη των αγίων και ενδόξων μαρτύρων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου του διακόνου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο Αγίου Μηνά Καρδίτσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ