.
.
.
.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022

Βαγγέλης Τσουκνίδας: "Ανέχεια και υπερκέρδη"

Οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την ακρίβεια στην καθημερινότητα τους, πολλοί βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και οι εταιρείες αγρό-διατροφής και ενέργειας, αυξάνουν την κερδοφορία τους και κάνουν προβλέψεις για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη.

Βλάβη στην ηλεκτροδότηση σε μεγάλο τμήμα του ν. Καρδίτσας το βράδυ του Σαββάτου (10/12) - Μερική αποκατάσταση στις 23.35

Βλάβη στην ηλεκτροδότηση τμήματος της πόλης της Καρδίτσας, κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας καθώς και των χωριών της λίμνης Πλαστήρα είναι σε εξέλιξη από τις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις των βιοπαλαιστών αγροτών του νομού"

Η Τ.Ε Καρδίτσας του ΚΚΕ χαιρετίζει τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού που βγήκαν με τα τρακτέρ στους δρόμους στήνοντας μπλόκο στον Κόμβο του Δέλτα, παλεύοντας για την επιβίωση, τη δική τους και των οικογενειών τους.

Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκου Καρδίτσας: "Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες αγρότες της Καρδίτσας που αγωνίζονται για την επιβίωσή τους"

Η συντονιστική επιτροπή μπλόκου στον Ε65 Καρδίτσας χαιρετίζει τους βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφους που βγήκαν για μια ακόμα φορά στον δρόμο του αγώνα, διεκδικώντας αγωνιστικά την ικανοποίηση των αιτημάτων που αφορούν την ίδια την επιβίωσή τους.

Basket League: Κρίσιμη ήττα για τον ΑΣΚ στο Λαύριο - Κράταγε την τύχη στα χέρια του

Μια κρίσιμη ήττα δέχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/12) ο ΑΣΚ στο Λαύριο για την 9η αγωνιστική της Basket League αν και είχε το πάνω χέρι στον αγώνα 4 λεπτά πριν ολοκληρωθεί (71-78) αλλά και στην τελευταία ουσιαστικά επίθεση.

Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τον θάνατο 87χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στην αυλή του σπιτιού του στο Κολχικό

Τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας 87χρονος ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στην αυλή του σπιτιού του, στο Κολχικό, έξω από τη Θεσσαλονίκη, ερευνά η αστυνομία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ