.
.
.
.
.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022

Φοιτητικός Σύλλογος Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Παν/μιου Θεσσαλίας: Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αλληλεγγύης

Τουρνουά Μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό, θα διεξαχθεί αυτήν την Πέμπτη, 15/12 και ώρα 12:00 - 3:00, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο στην περιοχή του αθλητικού πάρκου, με πρωτοβουλία του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Κτηνιατρικής και με τη συμμετοχή όλων των Φοιτητικών Συλλόγων.

Αρχές του 2024 οι πρώτες προσκλήσεις του νέου Leader στην Π.Ε. Καρδίτσας και στη Δ.Ε. Θεσσαλιώτιδος (+Φωτο +Βίντεο)

Τους πρώτους μήνες του 2024 αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι πρώτες προσκλήσεις του νέου Leader για την περίοδο 2023-2027, σύμφωνα με όσα ανέφεραν ο Δ/ντης της ΑΝΚΑ κ. Ευαγ. Σακελλαρίου και ο Συντονιστής της Ομάδας Τοπικής Δράσης του προγράμματος κ. Παν. Ντανοβασίλης κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης – διαβούλευσης για την προετοιμασία και τον σχεδιασμό της «Στρατηγικής Τοπικής Ανάπτυξης με την Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων μέσω του LEADER» που πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα του ΕΒΕ.

Γαλλία: Σε φυλάκιση 2-18 ετών καταδικάστηκαν οκτώ κατηγορούμενοι για την τρομοκρατική επίθεση του 2016 στη Νίκαια

Ειδικό Κακουργιοδικείο του Παρισιού επέβαλε σήμερα ποινές φυλάκισης από 2 έως 18 έτη σε βάρος οκτώ κατηγορουμένων για την τρομοκρατική επίθεση του 2016 στη Νίκαια της Γαλλίας.

Δασικές πυρκαγιές το 2022: Ρεκόρ καμένων επιφανειών και εκπομπών άνθρακα στην Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατέγραψε φέτος ρεκόρ καμένων επιφανειών από δασικές πυρκαγιές, σύμφωνα με έναν απολογισμό που επικαιροποιήθηκε σήμερα από το ευρωπαϊκό σύστημα ενημέρωσης για τις δασικές πυρκαγιές (Effis) και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Copernicus για την κλιματική αλλαγή.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στο εργαστήριο του Δικτύου Περιφερειακών Κόμβων και στην ολομέλεια Fit for Future Platform της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, το Δίκτυο Περιφερειακών Κόμβων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών (RegHub 2.0) συνεδρίασε στις Βρυξέλλες για να πραγματοποιήσει ένα από τα τρία ετήσια εργαστήρια.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ