.
.
.
.
.

Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022

Πήρε τα προβλεπόμενα 156 "κουκιά" ο προϋπολογισμός στη Βουλή

Με 156 ψήφους "ναι", έναντι 143 "όχι" (σε σύνολο 299 ψηφισάντων), κυρώθηκε από την Ολομέλεια της Βουλής, μετά από ονομαστική ηλεκτρονική ψηφοφορία, ο κρατικός προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2023, ενώ με μεγάλη πλειοψηφία υπερψηφίστηκαν οι αμυντικές δαπάνες και τα έξοδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Καρδίτσα: «Ζωντάνεψε» η Σμύρνη στην εκδήλωση των "Φίλων του Μουσείου της Πόλης" (+Φωτο +Βίντεο)

Μια εικόνα από το πώς ήταν η πόλη της Σμύρνης στις αρχές του 20ου αιώνα πώς συνυπήρχαν οι Έλληνες με τις άλλες κοινότητες διαμορφώνοντας τον κοσπολίτικο χαρακτήρα της και τι καθιστούσε μοναδικό αυτό το λιμάνι της Μεσογείου, το οποίο μέχρι τις μέρες μας είναι ταυτισμένο στη μνήμη μας με τη χαρά της ζωής, αλλά και με το δράμα της καταστροφής που επήλθε τον Σεπτέμβριο του 1922

Παρατάσεις παράδοσης έργων που αφορούν αποκαταστάσεις σε Πάμισο, Ενιπέα και τάφρους στην περιοχή του Αρτεσιανού ψήφισε η Οικονομική Επιτροπή της Π.Θ.

Παρατάσεις προθεσμίας παράδοσης τριών έργων αποφάσισε η οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου.

Ηράκλειο: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες σε τροχαίο στην περιοχή της Μεσαράς

Τραγωδία με δύο νεκρούς και δύο γυναίκες σε κρίσιμη κατάσταση, το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Μεσαράς, μετά από τροχαίο που σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:30 μ.μ. στο δρόμο Τυμπάκι - Αγία Γαλήνη.

ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Θλίψη για την απώλεια του Ηλία Κυργιάκη

Οι ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ εκφράζουν τη μεγάλη τους θλίψη για την απώλεια του συντρόφου και συναγωνιστή Ηλία Κυργιάκη, που έφυγε πρόωρα κι αιφνίδια, από τη ζωή σήμερα, Σάββατο 17 Δεκέμβρη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ