.
.
.
.
.

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022

Απ’ ευθείας ανάθεση για την συντήρηση - βελτίωση υποδομών Κερασιάς, Μορφοβουνίου και Μεσενικόλα

Με απόφαση του δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα ανατέθηκε στον οικονομικό φορέα «Καραουλάνη Κωνσταντίνο» η εκτέλεση του έργου «συντήρηση -βελτίωση υποδομών Κερασιάς, Μορφοβουνίου Μεσενικόλα», με προϋπολογισμό, κατά την μελέτη 60.000 ευρώ.

Νέα Σμύρνη: Πυροβολισμοί με δύο νεκρούς και μία γυναίκα ελαφρά τραυματία σε κεντρικό καφέ (+Βίντεο)

Δύο νεκροί, και μια 35χρονη ελαφρά τραυματίας που νοσηλεύεται στον Ερυθρό, είναι ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης σε καφέ μπαρ στην πλατεία Νέας Σμύρνης. 

Σε ισχύ με ορίζοντα 20ετίας τα Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. των Δ.Ε. Ανατ. Αργιθέας και Αχελώου του Δήμου Αργιθέας

Σε ισχύ τέθηκαν από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και για μια 20ετία τα Σχέδια Οικιστικής Οργάνωσης Ανοιχτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π.) των Δημοτικών Ενοτήτων Ανατολικής Αργιθέας και Αχελώου του Δήμου Αργιθέας, καθώς οι σχετικές εγκριτικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ

Το «Εργαστήρι Ζωής» τίμησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη διαχρονική στήριξη στις δράσεις του

Μουσικοχορευτικά δρώμενα, δώρα, εκπλήξεις και βραβεύσεις περιλάμβαναν οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα μαζί» που διοργάνωσαν το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής, στον προαύλιο χώρο του ΟΚΑΝΑ (Μανωλάκη 9-11) στη Λάρισα.

SL2: Διπλά για Ηρακλή και Νίκη Βόλου

Με δύο αγώνες για τον 1ο όμιλο συνεχίστηκε η 7η αγωνιστική της Super League 2 το απόγευμα της Κυριακής (18/12) και μετά την ισοπαλία του Σαββάτου ανάμεσα σε Μακεδονικό και Παναθηναϊκό Β'.

Περιφερειακά ιατρεία Ν. Καρδίτσας: Καλύπτονται όλα τα κενά πλην Καρίτσας

Στην έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων της με αριθμό Γ4γ/Γ.Π.οικ. 59484/20-10-2022 απόφασης προκήρυξης κενών και κενούμενων θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρείας προχώρησε το Υπουργείο Υγείας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ