.
.

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022

Γρίπη των Πτηνών: Περισσότερα από 50 εκατομμύρια πουλιά σφαγιάστηκαν στην Ε.Ε. σε 11 μήνες!

Η Ευρώπη βιώνει εδώ και πάνω από έναν χρόνο «την πιο καταστροφική» γρίπη των πτηνών που έχει καταγραφεί ποτέ στη Γηραιά Ήπειρο, καθώς περίπου 50 εκατομμύρια πτηνά έχουν σφαγιαστεί σε εκτροφεία όπου εντοπίστηκε ο ιός, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές.

Β. Τσιάκος: Δύσκολος ο διορισμός Ντρισμπιώτη στο Δήμο αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται - Επίκειται επιχορήγησή της

Σημαντικές δυσκολίες παρουσιάζει η προσπάθεια να διοριστεί στον δήμο Καρδίτσας η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται και θα εξαντληθεί κάθε μέσο για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

Τρόφιμα για άπορες οικογένειες θα διαθέσει το ΕΒΕ μέσω της Χριστιανικής Αγωγής - Ποιες άλλες αποφάσεις έλαβε το Δ.Σ.

Θετικά ανταποκρίθηκε το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο αίτημα του Συλλόγου Ορθοδόξου Χριστιανικής Αγωγής Καρδίτσας «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ» για προσφορά από το Επιμελητήριο δεμάτων με τρόφιμα που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διαδημοτική ενεργειακή κοινότητα ιδρύουν οι Δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Δημιουργία διαδημοτικής ενεργειακής κοινότητας προγραμματίζουν οι Δήμοι Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας, με απώτερο σκοπό την κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού πάρκου, που θα καλύπτει τις ανάγκες του Δημοτικού φωτισμού.

ΕΕ: Η κατανάλωση φυσικού αερίου μειώθηκε κατά 20,1% μεταξύ Αυγούστου - Νοεμβρίου

Η κατανάλωση φυσικού αερίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση μειώθηκε κατά 20,1% στο διάστημα Αυγούστου-Νοεμβρίου, σε σύγκριση με τον μέσο όρο της αντίστοιχης περιόδου των πέντε τελευταίων ετών, δηλαδή πάνω από τον στόχο του 15% που είχαν θέσει οι Βρυξέλλες (για την περίοδο Αυγούστου 2022-Μαρτίου 2023), ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ