.
.
.
.
.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022

Νεπάλ: Αποφυλακίζεται για λόγους υγείας ο Γάλλος "δολοφόνος των μπικίνι"

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Νεπάλ διέταξε σήμερα την αποφυλάκιση του Γάλλου Σαρλ Σομπράζ, του κατά συρροή «δολοφόνου των μπικίνι» που έγινε γνωστός με το προσωνύμιο «Ερπετό» και ευθύνεται για μια σειρά φόνων σε χώρες της Ασίας τη δεκαετία του 1970.

Το ρομποτικό σκάφος InSight «έσβησε» στον Άρη

Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία (NASA) ανακοίνωσε σήμερα ότι έχασε κάθε επαφή με το ρομποτικό σκάφος InSight στον Άρη, ρίχνοντας ουσιαστικά τίτλους τέλους στην αποστολή του στον Κόκκινο Πλανήτη.

ΑΑΔΕ: 65 επιχειρήσεις απέκρυψαν έσοδα άνω των 14 εκατ. ευρώ!

Ακόμα 65 επιχειρήσεις, από τον κλάδο της εστίασης, βρέθηκαν από τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να φοροδιαφεύγουν, μέσω πωλήσεων στις πλατφόρμες παραγγελιοληψίας, για τις οποίες είτε δεν έκοβαν αποδείξεις, είτε δεν τις κατέγραφαν στις φορολογικές τους δηλώσεις.

Δημ. Παπακώστας: "Έτοιμη άσφαλτος! Σε μια διανομαρχιακή σύνδεση: από Γκρόπες Ν. Τρικάλων - Κατούσι - Ανθηρό Αργιθέας Ν. Καρδίτσας"

Επιτέλους ! Όπως μας πληροφορούν πατριώτες φίλοι ετοιμος ο δρόμος - ασφαλτοστρωμένος από Γκροπες Τρικάλων έως Μεταμόρφωση  (Κατουσι) Ανθηρου Αργιθέας 3χλμ.

Με επιτυχία το ανταλλακτικό bazaar του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Κοινωνικού Φαρμακείου σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Έξοδος (+Φωτο +Βίντεο)

Ανταλλακτικό bazaar διοργάνωσαν απόψε στο χώρο του άλσους του Παυσιλύπου το Κοινωνικό Παντοπωλείο - Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας μαζί με το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Έξοδος στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος με το Κέντρο.

Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων: Υπαίθριο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου

Ένα υπαίθριο χριστουγεννιάτικο εργαστήρι διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων στον προαύλιο χώρο του Συλλόγου και υποδέχθηκε τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω των ιδιαίτερα δύσκολων συνθηκών που βιώσαμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ