.
.

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2022

Ευχές του Δημάρχου Παλαμά Γ. Σακελλαρίου για το 2023

Ας είναι το 2023 ένα πραγματικά Νέο Έτος και μια νέα αρχή στη ζωή του καθενός μας, αφήνοντας πίσω τις τόσες δυσκολίες και τα προβλήματα που υπήρξαν την χρονιά που μας πέρασε, που ελπίζουμε να ήταν και η τελευταία της πανδημίας του covid-19.

Έρχεται "διαζύγιο" με Αγγέλου

Η χθεσινή εντός έδρας ήττα του ΑΣ Καρδίτσας από τον Προμηθέα, στο εξ αναβολής παιχνίδι από την 4η αγωνιστική, σήμανε και το τέλος της συνεργασίας των νεοφώτιστων με τον Βαγγέλη Αγγέλου σύμφωνα με το basketa.gr.

Στο Δημαρχείο Μουζακίου η αποστολή της Εθνικής Βόλεϊ Παμπαίδων

Με την αποστολή της εθνικής ομάδας βόλεϊ παμπαίδων, συναντήθηκε το πρωί, παραμονή πρωτοχρονιάς, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου ο Δήμαρχος Φάνης Στάθης, παρουσία της Προέδρου του Δ.Σ. και του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) Μαρίας Καραμπέκου, του Αντιδημάρχου Νίκου Ζαρνακούπη και του δημοτικού συμβούλου Ηλία Τρυφέρη.

Κ. Αγοραστός: Ευχές για τη νέα χρονιά

Εύχομαι σε όλες τις Θεσσαλές και σε όλους τους Θεσσαλούς, το 2023 να είναι  μια χρονιά ειρήνης, υγείας, χαράς, ευτυχίας, προόδου, ευημερίας, δημιουργίας, συνεργασίας, συνέργειας, αποτελεσματικότητας και ταχύτητας για την επίτευξη αποτελέσματος με  αξία για τους πολλούς.

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Τρόφιμα και εορταστικό γεύμα στο Δημοτικό Γηροκομείο Λάρισας

Με μεγάλη χαρά παραδώσαμε τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που εργαζόμενοι, ιατροί και ασθενείς του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συγκέντρωσαν, με αγάπη και ανιδιοτέλεια, για τους φιλοξενούμενους του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας.

Αγρυπνία στο Μετόχι του Αγίου Σεραφείμ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Διὰ τοῦ παρόντος κάνουμε γνωστὸ στοὺς εὐσεβεῖς χριστιανοὺς ότι σήμερα, παραμονὴ τῆς Πρωτοχρονιᾶς, στὸ Μετόχι τοῦ Ἁγίου Σεραφεὶμ στὴν Καρδίτσα καὶ ὤρα 8.00 μ.μ. θὰ τελεσθεῖ Ἱερὰ Ἀγρυπνία ἐπὶ τῇ ἑορτῇ τῆς περιτομῆς τοῦ Χριστοῦ, τοῦ Ἁγίου Βασιλείου καὶ τῇ ἐνάρξῃ τοῦ νέου ἔτους.

8 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 24,8 εκατ. ευρώ για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών στη Θεσσαλία

Οκτώ νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 24,8 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και πρόκειται να υλοποιηθούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την αποκατάσταση βλαβών που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ