.
.
.
.

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022

Κυρ. Μητσοτάκης από την Τρίπολη: 600 ευρώ σε αστυνομικούς και λιμενικούς τον Δεκέμβριο

Σε δυο νέες εξαγγελίες προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Τρίπολη καθώς όπως τόνισε, προκειμένου να στηριχτεί η αγορά διατηρείται το πλαφόν 3% στις επαγγελματικές μισθώσεις για 1 ακόμη χρόνο.

Συμπληρωματική σύμβαση 1,5 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη Συκεώνας

Την σύναψη συμπληρωματικής σύμβασης 1,5 εκατ. ευρώ, χωρίς ΦΠΑ  για το έργο «Επ. Οδός Λάρισας-Καρδίτσας: “Κατασκευή τμήματος παράκαμψης Συκεώνας”», ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη γέφυρα του Ξηριά στον Αλμυρό επισκέφθηκαν Κ. Αγοραστός και Χρ. Τριαντόπουλος

Τα έργα για την αντιπλημμυρική προστασία στη γέφυρα του Ξηριά στον Αλμυρό επισκέφτηκε Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μαζί με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρ.Τριαντόπουλο, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωρ. Κολυνδρίνη και το Δήμαρχο Αλμυρού Βαγγ. Χατζηκυριάκο.

«Έμεινε στο ράφι» ο ξενώνας Καστανιάς!

Ενάμιση χρόνος έχει παρέλθει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας, όπου αποφασίστηκε να προχωρήσει ο Δήμος στην εκμίσθωση του δημοτικού ξενώνα Καστανιάς, μετά από μια μακρά περίοδο που απαιτήθηκε, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες παράδοσης και παραλαβής του, έπειτα από τη λύση της σύμβασης με τον προηγούμενο ενοικιαστή το 2020 και ενώ ουσιαστικά ο ξενώνας είχε σταματήσει να λειτουργεί πολύ νωρίτερα.

Τράπεζα Πειραιώς: Οριστικά από 12 Δεκεμβρίου ανοικτό μόνο το κατάστημα στην οδό Μπλατσούκα

Καμία αλλαγή στο σχεδιασμό της Τράπεζας Πειραιώς για την συρρίκνωση του αριθμού των καταστημάτων της πανελλαδικά δεν επέφερε η μαζική κινητοποίηση των εργαζομένων της στις 29 Νοεμβρίου.

Ανατέθηκε η σύμβαση για την καταγραφή ζημιών από τον "Ιανό" στο υπό κατασκευή Διοικητήριο Καρδίτσας

Την  έγκρισή της ανάθεσης της σύμβασης που αφορά στην καταγραφή ζημιών από τον "Ιανό" και αναπροσαρμογή μελετών για την ολοκλήρωση της ανέγερσης Διοικητηρίου στέγασης υπηρεσιών της Π.Ε. Καρδίτσας, αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ