.
.
.
.

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022

Δ.Σ. Σοφάδων: Εξηγήσεις Σκάρλου για την ανακληθείσα απόφαση πρόσληψης του Γενικού Γραμματέα

Η ανακληθείσα απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων κ. Αθ. Σκάρλου για την πρόσληψη Γενικού Γραμματέα του Δήμου -για την οποία σας ενημέρωσε με ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net- αποτέλεσε ένα από τα θέματα που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την αποψινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ακολούθησε την ειδική συνεδρίαση για την έγκριση των  οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2021.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις που το Σαββατοκύριακο (10-11/12) θα είναι αυξημένες σημαντικά στα ορεινά

Με βροχερό καιρό κατά διαστήματα θα κυλήσουν και οι επόμενες ημέρες στην περιοχή μας σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα.

Σεμινάριο Α' Βοηθειών του ΕΚΑΒ στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πιστοποιημένο σεμινάριο Α’ Βοηθειών την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου που υλοποίησε το ΕΚΑΒ Τομέας Καρδίτσας και διοργάνωσε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας.

Επεισόδια στα Μέγαρα: Ρομά νεκρός από πυροβολισμό - Άνω Λιόσια: Πυροβολισμοί Ρομά κατά αστυνομικών

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα στα Άνω Λιόσια και στα Μέγαρα, από ομάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικό.

ΗΠΑ: Τα χαρτονομίσματα του δολαρίου θα φέρουν για πρώτη φορά τις υπογραφές δύο γυναικών

Για πρώτη φορά στην ιστορία του δολαρίου, τα χαρτονομίσματα του αμερικανικού νομίσματος φέρουν πλέον τις υπογραφές δύο γυναικών, μεταξύ των οποίων και εκείνη της υπουργού Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν, η οποία υπέγραψε συμβολικά σήμερα την πρώτη «έκδοση» τους στο Φορτ Γουόρθ του Τέξας.

Δωρεάν τα προφυλακτικά για τους νέους από 1η Ιανουαρίου 2023 ανακοίνωσε ο πρόεδρος Μακρόν

Οι νέοι στη Γαλλία θα μπορούν να παίρνουν προφυλακτικά δωρεάν από το επόμενο έτος, σε μια προσπάθεια των γαλλικών αρχών να μειωθεί η εξάπλωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ), ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ