.
.
.
.
.

Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 14 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9/2020

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα Εθνικών Οδών στο ν. Τρικάλων λόγω χιονοπτώσεων

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τέθηκαν  σε ισχύ οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο νομό Τρικάλων από σήμερα, Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 20:45 και μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων:

Κοινό πανθεσσαλικό μπλόκο στη Νίκαια Λάρισας αποφάσισαν οι αγρότες της Καρδίτσας

Υπέρ ενός κοινού μαζικού πανθεσσαλικού μπλόκου στον κόμβο της ΠΑΘΕ στη Νίκαια της Λάρισας τάχθηκαν οι εκπρόσωποι 20 και πλέον αγροτικών συλλόγων που συμμετείχαν στη σύσκεψη που συγκάλεσε το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Παλαμά η ΕΟΑΣΚ.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 3 δικαιούχοι για το επίδομα των 600 ευρώ από τον "Ιανό" στους βοηθητικούς χώρους

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (600 ευρώ) που αφορά δικαιούχους βοηθητικών χώρων υπέγραψε την Τρίτη (9/2) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Κρύο και επίδομα αύξησαν τη ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης στο ν. Καρδίτσας - Στο 1,24 ευρώ το λίτρο η τιμή του

Αυξημένη σε σχέση με τους τελευταίους μήνες του 2021 ήταν η ζήτηση του πετρελαίου θέρμανσης στο νομό Καρδίτσας, ειδικά από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ