.
.

Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2022

Θέμα λίγων ημερών η έναρξη εργασιών στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης

Η ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών απομένουν για να ξεκινήσουν οι εργασίες στο κτήριο της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλλων, που προορίζεται να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Οι πληρωμές από Υπ. Εργασίας, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 14-18 Φεβρουαρίου

Την καταβολή της ενίσχυσης στους εργαζομένους που ήταν ενταγμένοι στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για το μήνα Ιανουάριο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ο προγραμματισμός των καταβολών Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ για την εβδομάδα 14-18 Φεβρουαρίου.

Ψήφισμα συμπαράστασης προς τους αγρότες από το Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Καρδίτσας, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγρότες και κτηνοτρόφους του Νομού μας,που βγήκαν στους δρόμους και διεκδικούν την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους,

Δημ. Παπακώστας: "Χωρίς Γιατρό τα Θεσσαλικά Βραγκιανά επί 4 μήνες..."

Παρά την πρόβλεψη του Διοικητή 5ης ΥΠΕ ότι τις γιορτές (2021-22) θα ερχόταν νέος γιατρός στο άγονο απόμακρο Ιατρείο Βραγκιανων Αχελωου (κενό από μέσα Οκτωβρίου)  ... ουδέν θετικό νέο ως σήμερα.

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με το Υπουργό Κ. Σκρέκα

Μια εξαιρετικά γόνιμη συνεργασία είχαν το πρωί του Σαββάτου τα μέλη του προεδρείου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας με τον Υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κώστα Σκρέκα.

Με ρεκόρ μηνιαίας επισκεψιμότητας έκλεισε για το KarditsaLive.Net ο Ιανουάριος του 2022

Περισσότερες από 1.300.000 επισκέψεις (για την ακρίβεια 1.333.278) δέχθηκε σύμφωνα με τα ακριβή στοιχεία του Google Analytics τον πρώτο μήνα του 2022 ο ιστότοπος KarditsaLive.Net δημιουργώντας νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας σε επίπεδο μήνα από την έναρξη της λειτουργίας του (11/2009).

Ε.Ο.Δ.Υ. (13/02): 72 νέοι θάνατοι και 10.853 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 122 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ