.
.
.
.
.

Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2022

Πολύμηνη εμπλοκή στο διαγωνισμό της 5ης ΥΠΕ για τη φύλαξη των Κέντρων Υγείας

Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο διαγωνισμός της 5ης ΥΠΕ που προκηρύχθηκε τον περασμένο Ιούλιο γα την ανάθεση της υπηρεσίας φύλαξης 11 Κέντρων Υγείας της  περιοχής ευθύνης της με την τύχη του πλέον να εξαρτάται από την απόφαση του Εφετείου Λάρισας όπου την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου εκδικάζονται αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής του που κατέθεσαν δύο από τις εταιρείες που πήραν μέρος σ’ αυτόν.

Αγοραστός & Μπούτινας συμμετείχαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

Το στίγμα των νέου τουριστικού προγράμματος της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην μετα - covid  εποχή, με έμφαση στην ανάπτυξη  ποιοτικών εναλλακτικών μορφών τουρισμού και τη στήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας

Ανατίθεται έργο «ασπίδα» για τα ημιτελή έργα του Αχελώου

Στην ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Επείγουσες εργασίες άρσης φερτών υλών από τους ποταμούς Αχελώο και Κουμπουργιανίτικο για την αποφυγή κινδύνων από πλημμυρικά φαινόμενα και λοιπές κατασκευές ασφάλειας υφιστάμενων ημιτελών κατασκευών στα έργα εκτροπής Αχελώου. - Εφαρμογή Σχεδίου Παρακολούθησης της Ασφάλειας των ημιτελών έργων Φράγματος Συκιάς και Σχεδίου Εντοπισμού και Ενημέρωσης Κινδύνου από πιθανή καταστροφή των προφραγμάτων Συκιάς» προχώρησε σήμερα (14/2) το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Δωρεάν φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων στους Σταθμούς Φόρτισης που εγκατέστησε η Περιφέρεια σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα

Τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων να επαναφορτίζουν δωρεάν τα οχήματά τους δίνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας στους τρεις Σταθμούς Φόρτισης που εγκατέστησε και λειτουργούν σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα.

Β. Ελευθερίου: "Οι εξελίξεις στο χώρο της Ενέργειας και των Αιολικών πάρκων στα Άγραφα και η στάση του Δ.Σ. Λίμνης Πλαστήρα"

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Ενέργειας και των αιολικών πάρκων αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πως κυβερνήσεις και κεφάλαιο είναι αδίστακτες.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ