.
.

Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση: «Στο ίδιο έργο θεατές»

Αυτό το αστείο με τα συνεχόμενα διαιτητικά λάθη κατά της ομάδας μας, επειδή εδώ και καιρό έχει χάσει το χιούμορ και την πλάκα του και επειδή δεν επιτρέπουμε σε κανένα να χαλάει τις Τετάρτες και τις Κυριακές μας θα σας παρακαλούσαμε πολύ από δω και πέρα να σεβαστείτε την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, η πόλη και ο κόσμος της Καρδίτσας.

“Δεν βάζουν …νερό στο κρασί τους” Δήμος Μουζακίου και ΑΗΒ Group

Χωρίς σημεία προσέγγισης για την επίτευξη μιας νέας συμφωνίας μεταξύ του Δήμου Μουζακίου και της AHB Group, της εταιρείας που εμφιαλώνει το νερό «Θεόνη» για την παράταση παραχώρησης δικαιώματος υδροληψίας-εμφιάλωσης και εμπορίας νερού από την κοινοτική πηγής "Γκούρα" της Κοινότητας Βατσουνιάς ολοκληρώθηκε η συζήτηση του σχετικού θέματος κατά την αποψινή (16/22) μαραθώνια συνεδρίαση του Σώματος η διάρκεια της οποίας ξεπέρασε τις 5 ώρες.

«Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν»… άρθρο των Κ. Γιαννακού, Φ. Γέμτου, Κ. Γκούμα & Τ. Μπαρμπούτη

Τις ημέρες αυτές ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής και εγκατάστασης μίας τοπικής εργοληπτικής εταιρείας στα εγκαταλειμμένα έργα Άνω Αχελώου (φράγμα Συκιάς, σήραγγα μεταφοράς), με αντικείμενο την φύλαξη των εργοταξίων, την «παρακολούθηση» και τον εντοπισμό τυχόν κινδύνων για την ασφάλεια των έργων, καθώς και τεχνικές εργασίες μικρής κλίμακας (συντήρηση, απομάκρυνση φερτών υλικών κλπ.).

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Τρικάλων - Ιωαννίνων, στο ύψος της Βασιλικής

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης φθορών που προκλήθηκαν επί μεταλλικής κατασκευής σε γέφυρα,

Αντιμέτωπη (ξανά) με αφαίρεση βαθμών η Αναγέννηση λόγω παλαιών οφειλών σε ποδοσφαιριστές

Την ποινή της αφαίρεσης βαθμών αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Αναγέννηση για οφειλές σε ποδοσφαιριστές από παλαιότερα έτη όπως γνωστοποίησε σήμερα (16/2) το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου μεταξύ άλλων αποφάσεων.

Ανοιχτή επιστολή της ΕΛΜΕ Καρδίτσας προς γονείς και μαθητές

Η παιδεία αφορά όλο το λαό. Και είναι αλήθεια ότι είναι κοινή η αγωνία γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών, για τις εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης. Εξελίξεις που συμπυκνώνονται στην ύψωση εμποδίων στις σπουδές των μαθητών, την ένταση των κοινωνικών ανισοτήτων, στη βύθιση δικαιωμάτων στο δημόσιο σχολείο.

Στο "μπλόκο" της Νίκαιας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (16/2) ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημ. Κουτσούμπας (+Φώτο)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά τη επίσκεψη του στο μπλόκο των αγροτών του Αη Γιάννη της Λειβαδιάς και της Πελασγίας στη Φθιώτιδα επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια της Λάρισας, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου της Νίκαιας και εκπροσώπους των υπόλοιπων μπλόκων της Θεσσαλίας, της Αγιάς, της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και του Ριζόμυλου.

Υπεγράφη η σύμβαση για εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Aγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου για τις εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

Υπεγράφη η σύμβαση για την εκπόνηση μελέτης ενίσχυσης της ασφάλειας στο δρόμο Τρικάλων – Άρτας στο ύψος του Κοτρωνίου

Ξεκινά η εκπόνηση της μελέτης που οδηγεί στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας  στην Ε.Ο. Τρικάλων- Άρτας, στο ύψος του οικισμού Κοτρωνίου του Δήμου Πύλης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ