.
.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός του νοσοκομείου Καρδίτσας για την καθαριότητα

Την ακύρωση της διακήρυξης του διαγωνισμού που προκήρυξε στις 22/12/2021 για την ανάθεση του τομέα της καθαριότητας του Νοσοκομείου Καρδίτσας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσηλευτικού ιδρύματος σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε σήμερα (17/2) το πρωί έπειτα από Πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ και Διοικητή κ.Κ. Γρηγορίου.

Κάλεσμα σε έκτακτη γενική συνέλευση από το Σύλλογο Αμβυκούχων & Αμπελλουργών ν. Καρδίτσας

Καλούμε σε έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του Συλλόγου Αμβυκούχων & Αμπελλουργών καθώς και όλους τους αμπελλουργούς του ν. Καρδίτσας την Κυριακή 20/2/2022 και ώρα 15:00 στο εργατικό κέντρο για ενημέρωση, σχετικά με τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας καθώς και τις κινήσεις που επρόκειτο να κάνουμε, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Προκηρύσσεται το έργο συντήρησης σχολικών μονάδων του Δήμου Καρδίτσας προϋπολογισμού 748.000 ευρώ

Θέμα ημερών είναι πλέον η προκήρυξη από το Δήμο Καρδίτσας του δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Παρεμβάσεις βελτίωσης κτιρίων και αύλειων χώρων στα σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καρδίτσας» προϋπολογισμού 748.000 €, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την ΣΑΤΑ των σχολείων.

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Νικόλαου Τσιώνα

Τελούμε την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Μαγούλας Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Νικόλαου Τσιώνα.

Συνεργασία Δήμου Μουζακίου και ΤΟΕΒ για την κατασκευή υπόγειων αρδευτικών δικτύων

Σε συνεργασία με τις διοικήσεις των ΤΟΕΒ της περιοχής του (Αγναντερού, Κρανέας, Γελάνθης, Λαζαρίνας), βρίσκεται ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή κλειστών αρδευτικών δικτύων στις περιοχές ευθύνης τους

Αίτημα χρηματοδότησης 19,3 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για νέα οδικά έργα στα ορεινά της Π.Ε. Καρδίτσας

Τρία νέα οδικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 19.300.000 ευρώ για την Π.Ε Καρδίτσας κατέθεσε προς χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (17/02): 93 νέοι θάνατοι και 19.504 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 124 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ