.
.
.
.

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2022

ΚΚΕ(μ-λ) Καρδίτσας: "Οι ιμπεριαλιστές τη γη ξαναμοιράζουν με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν"

Μια νέα, ακόμα πιο επικίνδυνη και επώδυνη περίοδος ανοίγει για τη νέα γενιά και τους λαούς! Η εισβολή του ρώσικου στρατού στην Ανατολική Ουκρανία τα ξημερώματα της Πέμπτης 24/2, που ακολούθησε το διάγγελμα Πούτιν και την αναγνώριση της ανεξαρτησίας των περιοχών του Ντόνετσκ και του Λουγκάνσκ, ανοίγει τους Ασκούς του Αιόλου.

Γ. Κωτσός: «Επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου κίνησης για όλους τους Αγρότες»

Η επιχορήγηση αγροτών για εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος Net Metering, οι άδειες παραμονής εργατών γης πολιτών τρίτων χωρών, η επιστροφή του ΕΦΚ πετρελαίου κίνησης στους αγρότες, οι επιλαχόντες των σχεδίων βελτίωσης και η ενίσχυση των κτηνοτρόφων αποτελούν ορισμένα από τα θέματα τα οποία βρέθηκαν στην ατζέντα του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Γεώργιου Παπαδημητρίου

Τελούμε την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας της κοινότητας Φίλιας Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας πατέρα, παππού και θείου Γεώργιου Παπαδημητρίου.

Ι. Μπαμπάτσικος: «Από την προσεχή Δευτέρα θα λειτουργήσει κανονικά το Δημοτικό σχολείο Ανθηρού»

Τον Δ/ντη Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας  κ. Μπότα Αθανάσιο  επισκέφθηκα σήμερα 24/2 στο γραφείου του στην Καρδίτσα  για το σοβαρό θέμα της μη λειτουργίας του μοναδικού δημοτικού σχολείου του δήμου μας.

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκε και πέμπτη σορός ατόμου

Μία πέμπτη σορός εντοπίστηκε από άνδρες της ΕΜΑΚ στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Euroferry Olympia, το οποίο έχει ρυμουλκηθεί στο λιμάνι του Αστακού, ενώ αγνοούνται ακόμα επτά άτομα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (24/02): 65 νέοι θάνατοι και 15.829 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 103 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Προσωρινός ανάδοχος για το έργο αποκατάστασης πεζοδρομίων μήκους 20 χλμ. στην Καρδίτσα

Στην έγκριση του πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για το έργο “Αποκατάσταση ζημιών σε πεζοδρόμια και κοινόχρηστους χώρους στην πόλη της Καρδίτσας λόγω της θεομηνίας της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020” συνολικού προϋπολογισμού 3.815.000€ και στην ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ