.
.
.
.
.

Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2022

Κ. Γκαβογιάννης: "Που πήγαν τα λεφτά; Ρωτάμε για δεύτερη φορά"

Ένα χρόνο πριν (τον περασμένο Μάιο) ο Συνδυασμός “Καρδίτσα από την Αρχή” , ζήτησε να μάθει από τη Δημοτική Αρχή πως αξιοποιήθηκαν τα 3.5 εκατομμύρια Ευρώ που δόθηκαν από την κυβέρνηση για έργα που αφορούσαν τις ζημιές που προκάλεσε ο “Ιανός”.

ΠΑΚ Θεσσαλίας: "Ανεπαρκή και εκτός πραγματικότητας τα μέτρα στήριξης του ΥΠΑΑΤ για τους αγρότες"

Δυστυχώς η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και κατ’ επέκταση η κυβέρνηση, μετά τις εσπευσμένες και χρονικά την ίδια ημέρα καθόδου των τρακτέρ στους δρόμους, εξαγγελίες των υποτιθέμενων νέων μέτρων στήριξης των αγροτών, αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου και κυρίως αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας και αυτό γιατί:

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: "Ασφαλτόστρωση τώρα στους χωματόδρομους Βραγκιανά – Ρόγκια - όρια Ευρυτανίας και Αργύρι - Γέφυρα Καταφυλλίου"

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, επανειλημμένα έχει καταγγείλει τις μεγάλες ευθύνες της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας του κ. Αγοραστού, για την μη ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος των κατοίκων της ορεινής Αργιθέας, για ασφαλτόστρωση των δρόμων Βραγκιανά –Ρόγκια έως τα όρια με το Νομό Ευρυτανίας και Αργυρίου – Γέφυρα Αυλακίου, όρια με το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής του Μπλόκου της Νίκαιας

Η Συντονιστική Επιτροπή του Μπλόκου της Νίκαιας χαιρετίζει τους χιλιάδες αγρότες και κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας και όλης της χώρας που βγήκαν, για μια φορά ακόμα, στους δρόμους του αγώνα, διεκδικώντας αγωνιστικά την ικανοποίηση αιτημάτων που αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας.

Προσπάθεια «νομοθετικού μπλόκου» στις 3.000 αγωγές της Κτηματικής Υπηρεσίας σε Καρδιτσιώτες

Την ανάληψη πρωτοβουλίας που αναμένεται να στηριχθεί σχεδόν από όλα τα κόμματα της Βουλής, όπως προκύπτει από τις πρώτες επαφές που έγιναν, για την νομοθετική ρύθμιση του τεράστιου, όπως το χαρακτήρισε, ζητήματος των αγωγών της Κτηματικής Υπηρεσίας σε βάρος 3.000 και πλέον Καρδιτσιωτών ιδιοκτητών ακινήτων  σε ένα μεγάλο και κεντρικότατο  τμήμα της πόλης, προανήγγειλε ο βουλευτής κ. Σπ.Λάππας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που δόθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας του τομεάρχη αγροτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στ. Αραχωβίτη στην Καρδίτσα.

Στ. Αραχωβίτης από την Καρδίτσα: Η χώρα χρειάζεται προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ (+Βίντεο)

«Ο κύκλος της κυβέρνησης έχει κλείσει. Η πραγματικότητα πλέον δεν συμβαδίζει μαζί της. Ο τόπο χρειάζεται ξεκάθαρες λύσεις χρειάζεται πολιτική αλλαγή με εντιμότητα, αλλά και νέα δύναμη  για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, την οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει άλλο η κυβέρνηση. 

Α2 μπάσκετ: Μια "ντουζίνα" νίκες για τον ΑΣΚ!

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΑΣΚ διεύρυνε το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα (12/12) το απόγευμα του Σαββάτου (5/2) στο νέο κλειστό και με αντίπαλο τον Κόροιβο Αμαλιάδος που πίστεψε και προσπάθησε με όσες δυνάμεις είχε στη μεγάλη έκπληξη.

Ε.Ο.Δ.Υ. (05/02): 72 νέοι θάνατοι και 16.023 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 136 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5 Φεβρουαρίου 2022 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ