.
.
.
.
.

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022

Αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων για τις παρατάσεις εργολαβιών

Το θέμα των παρατάσεων που έχει χορηγήσει ο Δήμος Σοφάδων με αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής σε συνολικά επτά εργολαβίες που αφορούν κυρίως έργα οδοποιίας  που βρίσκονται σε εξέλιξη αποτέλεσε αντικείμενο αντιπαράθεσης  μεταξύ του Δημάρχου κ. Αθ. Σκάρλου και του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαρ. Παπαδόπουλου, ο οποίος έθεσε το θέμα στο στάδιο των ερωτήσεων υποστηρίζοντας ότι αποτελούν "χουβαρνταλίκια" που συνηθίζει η Δημοτική Αρχή στην παρούσα δημοτική περίοδο, αφού κανένα έργο δεν τελειώνει στην ώρα του.

Έκοψε την πίτα της η Αναγέννηση

Μέσα σε «ζεστή» ατμόσφαιρα και με τα χαμόγελα να περισσεύουν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (1/3) η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αναγέννησης.

Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων: Κριτική για την ανάγκη διορισμού Γενικού Γραμματέα

Ο οικονομολόγος Δημήτρης Φραγκόπουλος με πολυετή εργασιακή εμπειρία στην ΑΝΚΑ και στο Δήμο Μουζακίου θα είναι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σοφάδων,  σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου κ. Αθ. Σκάρλου.

Λύθηκε το ζήτημα με την παύση διανομής σχολικών γευμάτων τονίζει το Υπ. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Λύση στο θέμα των σχολικών γευμάτων τα οποία όπως έγραψε τη Δευτέρα (28/2) το KarditsaLive.Net σταμάτησαν αιφνιδίως στο νομό Καρδίτσας αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας μετά από έγγραφο που απέστειλε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης η Προϊσταμένη του Τμήματος Χορήγησης Παροχών Κοινωνικής Στήριξης Οικογενειών του ΟΠΕΚΑ.

Κατά πλειοψηφία ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας κατά της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας στη συνεδρίαση της 28ης Φεβρουαρίου ενέκρινε κατά πλειοψηφία την πρόταση Ψηφίσματος που κατέθεσε η παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» καταδικάζοντας την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Η αγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. συμμετείχε στο Χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης Βορείου Ελλάδος

Η αγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) συμμετείχε στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Κατηγοριών (Παμπαίδων & Παγκορασίδων Α-Β, Παίδων & Κορασίδων, Εφήβων & Νεανίδων), με 4 Κολυμβητές/τριες, που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης κατά το τριήμερο 18 έως 20 Φεβρουαρίου 2022.

Πώς η τεχνολογία άλλαξε το ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο πρόκειται για ένα φαινομενικά απλό άθλημα που απαιτεί μία μόνο μπάλα, δύο τέρματα και 11 παίκτες σε κάθε πλευρά. Ωστόσο, δεν έχει μείνει εκτός από τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: "Κάλπικη η αντίθεση της πλειοψηφίας του Π.Σ Θεσσαλίας, στον πόλεμο στην Ουκρανία"

Από κοινού οι παρατάξεις της Ν.Δ, του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Κουρέτα, του κ. Ακρίβου και της ναζιστικής Ελληνικής Αυγής, καταψήφισαν την πρόταση ψηφίσματος της Λαικής Συσπείρωσης προς το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας (28.2.22) για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ