.
.
.
.
.

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022

Ανακοινώθηκαν οι Τακτικές και οι Έκτακτες Κρίσεις Υποστρατήγων, Ταξιάρχων και Συνταγματαρχών

Ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου οι τακτικές και έκτακτες κρίσεις Υποστρατήγων Όπλων, Υποστρατήγων Σωμάτων, Ταξιάρχων Όπλων, Ταξιάρχων Σωμάτων, Συνταγματαρχών Όπλων και Συνταγματαρχών Σωμάτων.

Πέντε άτομα με 7μηνες συμβάσεις θα προσληφθούν για τις ανάγκες της ΛΔ ΕΠΚΑ - 1.649 σε όλη τη χώρα

Την  πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 5  ατόμων για την κάλυψη αναγκών της ΛΔ ΕΠΚΑ στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καρδίτσας και τον Αρχαιολογικό Χώρο του Αρχαϊκού Ναού του Απόλλωνα στην Μητρόπολη ανακοίνωσε η  Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο πλαίσιο της προκήρυξης  υπ' αριθμ. ΣΟΧ 1 /2022  που αφορά την πρόσληψη συνολικά 1.649 ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε Υπηρεσίες αρμοδιότητάς της

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Όχι στην μίσθωση βοσκότοπου και στην αδειοδότηση εγκατάστασης επιχειρηματικού φωτοβολταϊκού πάρκου στην Αετοράχη Ελασσόνας

Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, εκφράζει την αντίθεσή της στην πρόθεση της κυβέρνησης να μισθώσει δημόσια έκταση (βοσκότοπο) και να αδειοδοτήσει την εγκατάσταση μεγάλου επιχειρηματικού φωτοβολταικού πάρκου, στην περιοχή «Καλιούρα» της Αετοράχης Ελασσόνας, πετώντας έξω από αυτήν την περιοχή τους γεωργοκτηνοτρόφους του χωριού που την χρησιμοποιούν ως βοσκότοπο εδώ και έναν αιώνα.

Με Απόλλων Πόντου την Τετάρτη (16/3) η Αναγέννηση

Χωρίς ανάσα συνεχίζει η Αναγέννηση το δύσκολο πρόγραμμα των συνεχόμενων αγώνων στο πρόγραμμα της Super League 2 με την διοργανώτρια να ορίζει και νέο εξ αναβολής παιχνίδι για την προσεχή Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 15.00.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Ασθενείς χιονοπτώσεις ενδέχεται να δώσει το Σάββατο (12/3) η κακοκαιρία "Φίλιππος"

Ένα τελευταίο αποτύπωμα της παρουσίας του ενδέχεται να αφήσει τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 12 Μαρτίου η κακοκαιρία "Φίλιππος" στην περιοχή μας μετά την έντονη παρουσία της περασμένης Τετάρτης και το τσουχτερό κρύο που διατηρείται έκτοτε.

Αναρτήθηκε ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας επιλογής διευθυντών Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης στη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες περιφερειακών συμβουλίων επιλογής διευθυντών Α'βάθμιας και Β'βάθμιας Εκπαίδευσης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ