.
.
.
.

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022

Ξεκαθάρισμα …αρμοδιοτήτων με Δήμο και Π.Ε Καρδίτσας για ρέματα και τάφρους ζητά η Δ.Ε.Υ.Α.Κ.

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο, όσον αφορά το ποιος φορέας έχει την αρμοδιότητα για τον καθαρισμό υδατορεμάτων στις Κοινότητες και συλλεκτήριων τάφρων περιμετρικά της πόλης της Καρδίτσας επιδιώκει η ΔΕΥΑΚ.

Το Σάββατο 19 Μαρτίου το ετήσιο μνημόσυνο της Αφροδίτης Ριζάβα

Τελούμε το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στους Αγίους Θεοδώρους, το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας συζύγου, μητέρας, αδελφής και θείας ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΡΙΖΑΒΑ.

Ανακοίνωση των εργαζομένων της εταιρείας Θεόνη: "Ο Δήμος Μουζακίου στηρίζει το Θεόνη, το Διαμάντι της Πηγής Γκούρα"

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας ΘΕΟΝΗ δέχτηκαν με μεγάλη ικανοποίηση τα θερμά λόγια του Δημάρχου Μουζακίου αλλά και του τοπικού Συμβουλίου Βατσουνιάς σε νέα συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Καιρός ν. Καρδίτσας: Πτώση θερμοκρασίας συνοδευόμενη από ασθενείς βροχοπτώσεις - χιονοπτώσεις

Νέα επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό την σημαντική πτώση της θερμοκασίας προβλέπεται από τα προγνωστικά μοντέλα από το απόγευμα της Πέμπτης 17 Μαρτίου.

Ενημερωτική τεχνική συνάντηση Δήμων Π.Ε. Καρδίτσας για το πρόγραμμα: «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»

Η πρώτη ενημερωτική – τεχνική συνάντηση για το πρόγραμμα “Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους” της Π.Ε Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Καρδίτσας, μετά την εγκριτική απόφαση που εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Χρυσόστομου Νικ. Τουρναβίτη

Τελούμε την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσας 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του λατρευτού μας συζύγου, πατέρα, παππού, αδερφού και θείου Χρυσόστομου Νικ. Τουρναβίτη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ