.
.
.
.
.

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022

Α2 μπάσκετ: Διπρόσωπος στο Μαρούσι ο ΑΣΚ αλλά πήρε τη νίκη

Με δύο διαφορετικά πρόσωπα παρουσιάστηκε στο κλειστό του Αγ. Θωμά ο Α.Σ. Καρδίτσας κόντρα στην ομάδα του Αμαρουσίου σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής 18 Μαρτίου και αν και δύσκολα οδήγησε σε νίκη την ομάδα της Καρδίτσας.

Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου ο Μίλτος Τεντόγλου! (+Βίντεο)

Ο Μίλτος Τεντόγλου «καθάρισε» το χρυσό μετάλλιο από την δεύτερη προσπάθεια με εκπληκτικό άλμα στα 8.55 και ανέβηκε στην κορυφή του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου.

Ιανός: Σε κατάσταση πολιτικής προστασίας παραμένουν οι Δήμοι Αργιθέας, Λίμνης Πλαστήρα, Μουζακίου και Σοφάδων

Σε κατάταση πολιτικής προστασίας για άλλους έξι μήνες θα παραμείνει το μεγαλύτερο τμήμα του νομού Καρδίτσας μετά από σχετικές αποφάσεις που έλαβε την Παρασκευή 18 Μαρτίου ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου όπως καταγράφει το Karditsalive.Net.

ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Καταγγελία για την πρόσκληση της Ελληνικής Αυγής στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση, καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, να καλέσει στις επίσημες εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα και την επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής», που υποστηρίχθηκε στις εκλογές του 2019, από την καταδικασμένη πλέον και από το δικαστήριο, ναζιστική Χρυσή Αυγή, για την εγκληματική της δράση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ