.
.
.
.
.

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: 5η Συνάντηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος War in Films στο Αϊδίνιο της Τουρκίας

Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, συνεχίζοντας την ευρωπαϊκή του πορεία και το 2022, παρά τις δυσκολίες της τελευταίας στιγμής καθώς τρεις (3) μαθητές δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στην κινητικότητα (δύο λόγω ίωσης και ένας λόγω covid), ταξίδεψε στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο: «War in Films», δηλαδή «Πόλεμος σε ταινίες» και κωδικό 2019-1-PL01-KA229-064975_2.

Συμμετέχουν στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών

Καλέσματα συμμετοχής στην αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας για την ακρίβεια το πρωί της Δευτέρας 21 Μαρτίου απευθύνουν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας.

Προ των πυλών νέα παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά - Διεκπεραιώθηκε ο μεγάλος όγκος αιτήσεων στο Δ. Καρδίτσας

Θέμα ημερών είναι να ψηφιστεί το σχετικό νομοσχέδιο που περιλαμβάνει διάταξη για παράταση στην υποβολή αιτήσεων για αδήλωτα τετραγωνικά, στους Δήμους της χώρας.

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του ήρωα της Μάχης της Ματαράγκας Γεώργιου Λάιου

Με κάθε επισημότητα, τελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής 20/3 επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Επιλοχία και Σωματάρχη Γεώργιου Λάιου που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στις 21 Μαρτίου του 1978, στη μάχη της Ματαράγκας και Πετρομαγούλας Κιερίου για την απελευθέρωση της Θεσσαλίας απ’ τον τουρκικό ζυγό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ