.
.

Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022

Παρατάθηκαν εκ νέου οι συμβάσεις 11 εργαζομένων στο Δήμο Σοφάδων

Για άλλους δύο μήνες θα συνεχίσουν να εργάζονται στο Δήμο Σοφάδων 11 συμβασιούχοι μετά από σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και εν συνεχεία του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου.

Συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία της Τετάρτης (30/3) το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών

Καλέσματα συμμετοχής στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην πλατεία Πλαστήρα από την Επιτροπή Ειρήνης Καρδίτσας απέστειλαν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων, το Συνδικάτο Οικοδόμων και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας.

Το Σάββατο 2 Απριλίου το ετήσιο Μνημόσυνο του Σπυρίδωνα Χριστοδούλου

Τελούμε τo Σάββατο 2 Απριλίου 2022 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Καρδιτσομαγούλας Καρδίτσας ετήσιο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα και Παππού Σπυρίδωνα Στυλ. Χριστοδούλου.

Δ.Σ. Σοφάδων: Συμφωνία για την αρδευτική περίοδο διαφωνία για τον επόπτη υδρονομέων

Το θέμα του καθορισμού της αρδευτικής περιόδου και του αριθμού των υδρονομέων που θα προσληφθούν για το συγκεκριμένο διάστημα απασχόλησε μεταξύ άλλων το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων στην αποψινή (29/3) του συνεδρίαση κατά τη συζήτηση του οποίου προέκυψαν δύο ζητήματα, στα οποία οι σύμβουλοι της μειοψηφίας άσκησαν κριτική στην εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Παν. Κεφαλά.

Αμφίκλεια: Θανατηφόρο τροχαίο για 77χρονη (+Φώτο)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 6:30΄ το απόγευμα της Τρίτης (29/3) όταν ο 81χρονος οδηγός αυτοκινήτου κινούμενος μέσα στην Αμφίκλεια, από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη στην είσοδο ενός τσιπουράδικου.

Ο τρόπος αποζημίωσης από τον "Ιανό" των ασφαλισμένων επιχειρήσεων

Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ για τις διαδικασίες αποζημίωσης από τον "Ιανό" επιχειρήσεων που είχαν ασφαλιστική κάλυψη, σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε στο Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας ο πρόεδρος κ. Κώστας Ζυγογιάννης.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ