.
.
.
.

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022

Ο Θεόδωρος Δημ. Ντούτσιας νέος ειδικός συνεργάτης στο Δήμο Παλαμά

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου η διαδικασία για την ανεύρεση, επιλογή και υπογραφή της σύμβασης για την πρόσληψη του νέου ειδικού συνεργάτη στο Δήμο Παλαμά μετά από σχετική προκήρυξη της θέσης που προηγήθηκε.

Καρδίτσα: Μουσική συναυλία καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία (+Φώτο +Βίντεο)

Αντιπολεμική συναυλία καταδίκης του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία πραγματοποιήθηκε απόψε (Τετάρτη 30/3) στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας με τη συμμετοχή Καρδιτσιωτών καλλιτεχνών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της  Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας (ΕΕΔΥΕ) και του παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου που τη διοργανώνουν.

1ο ΕΠΑ.Λ Σοφάδων: Τα περιφερειακά ΕΠΑ.Λ πρωτοπορούν!! Η συνεργασία του 1ου ΕΠΑ.Λ Σοφάδων με το 1ο ΕΠΑ.Λ Παλαμά δείχνει τον δρόμο…!!!

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 , στο σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑ.Λ Σοφάδων έγινε η υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από Ισπανία και Πορτογαλία, (τις επόμενες ημέρες θα τους υποδεχτεί το 1Ο ΕΠΑ.Λ Παλαμά).

Πάτρα: Συνελήφθη 33χρονη μητέρα για το θάνατο της 9χρονης κόρης της

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου δυνάμει εντάλματος, 33χρονη γυναίκα για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Το Σάββατο 2 Απριλίου το 40ήμερο μνημόσυνο της Κλεονίκης Λασδινού - Μπούρα

Τελούμε το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρδίτσας το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της λατρευτής μας μητέρας, αδερφής και θείας Κλεονίκης Λασδινού - Μπούρα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ