.
.
.
.

Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022

Τριαντόπουλος: «Άνω του 50% των επιχειρήσεων αποζημιώθηκαν ήδη και επιταχύνουμε για τις υπόλοιπες» (+Φώτο +Βίντεο)

Η πορεία των διαδικασιών καταβολής των αποζημιώσεων  στους δικαιούχους του «Ιανού» καθώς και η προετοιμασία της αναπτυξιακής διημερίδας που θα διοργανωθεί στις 12 και 13 Μαρτίου στην λίμνη Πλαστήρα και θα σηματοδοτήσει την έναρξη εκπόνησης μελετών για την ανασυγκρότηση όλου του Νομού,

Συνάντηση Γ. Κωτσού με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μαυρουδή Βορίδη: «Διασφάλιση όλων των εργαζομένων που μένουν εκτός από το Βοήθεια στο Σπίτι»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη.

Γυμνάσιο - Λυκειακές Τάξεις Μητρόπολης: Αποκριάτικα Δρώμενα

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στο Γυμνάσιο – Λ.Τ. Μητρόπολης στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Αειφορία και υλικός- άυλος πολιτισμός: ΗΘΗ – ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΕΩΝ», με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Δρόσο Νικόλαο, οι μαθητές και μαθήτριες σε γιορτινή ατμόσφαιρα ταξίδεψαν σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα παρουσιάζοντάς αποκριάτικα έθιμα τα οποία διατηρούνται αναλλοίωτα μέχρι τις μέρες μας:

Κέντρο Πρόληψης Ν. Καρδίτσας: Περίπτερο ενημέρωσης για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβιμού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Σχολικού εκφοβισμού πραγματοποιήθηκε περίπτερο Ενημέρωσης για τους πολίτες του ν. Καρδίτσας την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Καρδίτσας ‘’Πρόταση Κοινωνικής Παρέμβασης’’

Με ικανοποιητικό ρυθμό προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου στο συγκρότημα Γαιόπολις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο συγκρότημα Γαιόπολις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας.

Περιβαλλοντική και Οικολογική Παρέμβαση: Ψήφισμα διαμαρτυρίας ενάντια στη μεθόδευση καθαίρεσης της παλαιάς γέφυρας Μουζακίου - Μαυρομματίου

Το Δ.Σ της Περιβαλλοντικής Οικολογικής Παρέμβασης Μουζακίου-Παμίσου-Ιθώμης Ν. Καρδίτσας διαμαρτύρεται, καταγγέλλει και εκφράζει έντονα αντιρρήσεις και ανησυχία για την επιχειρούμενη μεθόδευση καθαίρεσης της Παλαιάς Γέφυρας Μουζακίου-Μαυρομματίου με την παράλογη, βλαπτική, επιζήμια, ανύπαρκτη, προσχηματική και αδιανόητη αιτιολογία της «αστοχήσασας Γέφυρας»!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ