.
.
.
.
.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την επίσκεψη στο Ζάρκο Τρικάλων για θέματα των σεισμοπλήκτων

Αντιπροσωπεία στελεχών του ΚΚΕ, αποτελούμενη από του Τάσο Τσιαπλέ, περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, την Βάσω Μπακάση, περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας, τον Σωτήρη Σωτηρόπουλο, Γραμματέα της Τ.Ε Τρικάλων του ΚΚΕ και Αλέκο Νταούλα, μέλος του Τ.Γ Τρικάλων του ΚΚΕ, επισκέφθηκε για ακόμα μια φορά το Ζάρκο Τρικάλων, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με σεισμόπληκτους και τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας, για τα προβλήματά τους.

Εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο: Συνεχής ο αγώνας για την ισότητα των δύο φύλων (+Φώτο +Βίντεο)

 «Λουλούδια; ΟΧΙ ευχαριστώ! Προτιμώ τα ίσα δικαιώματα» ήταν το μήνυμα της κοινής δράσης που ανέπτυξαν φέτος οι φορείς για τον εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας που ολοκληρώθηκε με μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απόψε (Τρίτη 8/3) το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρο Καρδίτσας, στη διάρκεια της οποίας αναδείχθηκαν ζητήματα που σχετίζονται με το βασικό ζητούμενο των ίσων δικαιωμάτων των δύο φύλων στη σύγχρονη κοινωνία, αλλά και η δράση φορέων και δομών που συμβάλουν ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση.

Πλημμυρισμένες εκτάσεις από βρόχινα νερά στον Δήμο Παλαμά

Αρκετά προβλήματα με πλημμυρισμένες εκτάσεις δημιουργήθηκαν στον Δήμο Παλαμά από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, από βρόχινα νερά και όχι από υπερχείλιση ποταμών, και υπάρχει ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση με τις νέες βροχοπτώσεις.

Ένταση, αποχωρήσεις και βαριές εκφράσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά

Σε πολύ τεταμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/3) το απόγευμα το πρώτο μέρος της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά και συγκεκριμένα το κομμάτι των ερωτήσεων, με αφορμή τον καταγγελτικό λόγο της Δημοτικού Συμβούλου κ. Καραΐσκου.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Μουζακίου: «Να διατηρηθεί η παλαιά γέφυρα Μουζακίου – Μαυροματίου»

Στο κέντρο του ενδιαφέροντος τον τελευταίο καιρό η παλαιά γέφυρα Μουζακίου – Μαυροματίου, ενόψει και των προθέσεων των αρμοδίων αρχών για κατεδάφισή της και για ανέγερση νέας πεζογέφυρας σε κοντινό μ’ αυτή σημείο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ