Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022

Δυνατή βροχή και μικρής διάρκειας χαλαζόπτωση σε περιοχές των Δήμων Σοφάδων και Παλαμά

Μεγάλες ποσότητες νερού που συνοδεύτηκαν και από χαλαζόπτωση είχαμε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουλίου σε περιοχές των δήμων Σοφάδων και Παλαμά.

Συμμετοχή αθλητών του Π.Σ.Κ. "Πανδίων" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Ανδρών - Γυναικών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο 24-26 Ιουνίου 2022 οι άνδρες της ομάδας του ΠΑΝΔΙΩΝ-Ποδηλατικός Σύλλογος Καρδίτσας ταξίδεψαν στα ορεινά του Νομού Δράμας, και πιο συγκεκριμένα στο Παρανέστι, για να λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία από την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Παρανεστίου.

Ανάκληση φυτικών προϊόντων από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), για την διακίνηση από την Ολλανδία στην εταιρεία “ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.”, πρωτεΐνης μπιζελιού στην οποία ανιχνεύτηκε η ουσία Chlorate σε υψηλή συγκέντρωση.

Έπεσαν δέντρα στο πάρκο του Παυσιλύπου και σε άλλα σημεία της πόλης (+Φώτο +Βίντεο)

Πτώσεις δέντρων εντός του πάρκου Παυσιλύπου αλλά και σε άλλες περιοχές της πόλης είχαμε τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής (1/7) λόγω των ισχυρών ανέμων.

Άνδρας απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος από πτώση δέντρου στον Πρόδρομο Τρικάλων

Σε απεγκλωβισμό ενός τραυματισμένου άνδρα και παραλαβή του από ΕΚΑΒ, συνεπεία καταπλάκωσής του από δέντρο στον Πρόδρομο Τρικάλων προχώρησαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) έξι πυροσβέστες.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ