.
.
.
.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων: Αναβολή της 8ης Γιορτής Ρόκας

Μετά τον αναμφίβολα δύσκολο καιρό που οι δραστηριότητές μας είχαν ανασταλεί λόγω της πανδημίας, τώρα που αρχίσαμε να σχεδιάζουμε ξανά την επόμενη μέρα με μικρότερο φόβο, να προγραμματίζουμε πάλι τα μικρά και τα μεγάλα της καθημερινότητάς μας, να ονειρευόμαστε το αύριο, να περιμένουμε να σφίξουμε ξανά τα χέρια με το διπλανό μας, να αγκαλιαστούμε,

Δημ. Παπακώστας: "Ορεινή Αργιθέα 20 κοινοτήτων: κέρδισε με 3.515 άξιους πατριώτες το στοίχημα της ψηφιακής Γενικής Απογραφής ΕΛΣΤΑΤ 2021!"

Σύμφωνα με τα επίσημα πρώτα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ ο Δήμος ορεινής Αργιθέας - των 20 κοινοτήτων - έπιασε τον πατριωτικό στόχο των 3515 ατόμων που έχουν στενούς δεσμούς με τον Τόπο τους στην πρώτη ψηφιακή - αντικειμενική Γενική Απογραφή Πληθυσμού και Κατοικιών του 2021.

Ξεκίνησε αντιπλημμυρικό έργο για την προστασία της πόλης των Φαρσάλων

Ξεκίνησε το αντιπλημμυρικό έργο που περιλαμβάνει την επένδυση της υφισταμένης τάφρου που βρίσκεται βόρεια της Περιφερειακής οδού Φαρσάλων από τη συμβολή της με την Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου έως τη συμβολή της με την οδό Απιδανού.

Θεματικές ομάδες διαβούλευσης στο πλαίσιο λειτουργίας του Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Περιφερειακού Παρατηρητηρίου Κοινωνικής Ένταξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των υπευθύνων των θεματικών ομάδων διαβούλευσης για την κοινωνική ένταξη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Διευκολύνσεις στην καταβολή ασφαλιστικών εισφορών για κατοίκους σεισμόπληκτων Κοινοτήτων του Δήμου Σοφάδων

Διευκολύνσεις στην καταβολή ασφαλιστικών εισφορών προς τον ΕΦΚΑ, αλλά και κάθε άλλο ασφαλιστικό φορέα δικαιούνται οι κάτοικοι των Κοινοτήτων του Δήμου Σοφάδων που με την υπ’ αριθ 177779/Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε./Α325 απόφαση των Υπ. Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποδομών και Μεταφορών εντάχθηκαν στις σεισμόπληκτες περιοχές του σεισμού της 3ης Μαρτίου 2021.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ